0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Hungaria Rosé pezsgő a tíz legjobb között a világon

Dijonban rendezik a pezsgők és habzóborok világversenyét, az Effervescents du Monde-ot, ahol az idén 22 ország 564 buborékos tétele csapott össze. Hatalmas siker, hogy a Törley Pezsgőpincészet egyik legfiatalabb terméke, a Hungaria Rosé Extra Dry nemcsak aranyérmet szerzett, hanem bejutott a tíz legjobb tétel közé.

A versenyen a francia italok tarolnak, top tízbe a magyar pezsgő mellett csak két spanyol került. A cég másik versengő tétele, a Törley Fortuna Doux, valamint a Château Dereszla Sparkling Tokaji Vintage 2015 ezüstérmet kapott. A versenyen összesen 23 arany- és 165 ezüstérmet osztottak ki.

Csomay András, a Hungaria márkamenedzsere szerint ez a páratlan eredmény nemcsak a Törleyre, hanem a magyar pezsgőkre és habzóborokra is felhívja a figyelmet.

Végre komolyan veszik a rosé pezsgők világát is: megítélésük sokat változott az elmúlt években, nem csoda, hogy ma már az egész pezsgőpiac jól látható részét teszik ki világszinten, tette hozzá.

A Hungaria Rosé Extra Dry pezsgőt játékos gyümölcsösség jellemzi. Üde, friss savai, átható ribizlis málna íze, mélyrózsaszín színe és krémes utóíze tökéletes kombinációt alkotnak. Az ünnepek közeledtével remekül párosítható karácsonyi kacsával, füstölt lazacos salátával és könnyű tésztaételekkel, vagy stílusosan koccinthatunk vele szilveszterkor kaviár kíséretében.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/Artvertising PR