0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020. január 22-25.

Januárban várja Önt hazánk legnagyobb agráripari találkozópontja a HUNGEXPO-n! Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

 

KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGY VÁLTHATÓ A HONLAPON:

www.agromashexpo.hu

Kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

 

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát.

Biztosan számíthatunk arra, hogy a hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először itthon is újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

ÚJ TECHNOLÓGIÁK – DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat közülük akár a helyszínen is kipróbálhatunk.

 

SZÍNVONALAS SZAKMAI PROGRAMOK

2020-ban is megszervezik Gabonatermesztők Országos Szövetségének napját, a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing− és Média Napját, és az Agroinform online portál marketing konferenciáját. A 2019-es sikeren fellelkesülve ismét lesz PREGA AgRobot Show a Fórum színpadon. Mindezeken kívül számos érdekes és informatív kerekasztal beszélgetés is várható az Agrofórum szervezésében és debütál a Magro.hu által szervezett program is. (x)

 

 

 

TALÁLKOZZUNK ÚJRA 2020-BAN JANUÁR 22-25 KÖZÖTT!

Bővebb információ és kedvezményes online jegyvásárlás:

www.agromashexpo.hu

 

 Kiemelt partner:                                                                                               Online médiapartnerünk:    
   

 

Együttműködő szakmai partnereink:

 

Forrás: Hungexpo Zrt.