0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Már csak néhány napig lehet jelentkezni a gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzésekre

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara óriási sikerként könyveli el a 2019. februárban elindított Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó/tanfolyam képzéseit, melyeket 2020 februárjától újra meghirdetnek a szektorban dolgozók számára.

A képzés tartalma, jellemzői:

– gyakorlatorientáltság

– az oktatók az iparág elismert szakemberei

– munkatársak az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak

– tematika részei:

  • technológia, higiénia, élelmiszerbiztonság és műszaki ismeretek
  • minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztés
  • gazdasági, marketing és jogi ismeretek
  • élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylap-készítés
  • adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák.
A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)

A képzés díja: 300.000 Ft/félév
Jelentkezési határidő: 2020. január 20.
A képzés indul: 2020. február 14.

Képzési formák:

  • alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma
  • felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam

Valamennyi, a képzéssel kapcsolatos részletről és a jelentkezés módjáról tájékozódhat a Szent István Egyetem Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szakának honlapján.

Képek, videók a jelenlegi képzésekről itt érhetők el, valamint a Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó képzés Facebook oldalán.

Bármilyen kérdés esetén a konzerv@etk.szie.hu címen lehet érdeklődni.

Forrás: Szent István Egyetem sajtóközlemény