A képzés tartalma, jellemzői:
– gyakorlatorientáltság
– az oktatók az iparág elismert szakemberei
– munkatársak az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak
– tematika részei:
- technológia, higiénia, élelmiszerbiztonság és műszaki ismeretek
- minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztés
- gazdasági, marketing és jogi ismeretek
- élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylap-készítés
- adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák.
A képzés díja: 300.000 Ft/félév
Jelentkezési határidő: 2020. január 20.
A képzés indul: 2020. február 14.
Képzési formák:
- alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma
- felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam
Valamennyi, a képzéssel kapcsolatos részletről és a jelentkezés módjáról tájékozódhat a Szent István Egyetem Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szakának honlapján.
Képek, videók a jelenlegi képzésekről itt érhetők el, valamint a Gyümölcs-zöldség feldolgozó szakmérnök és szaktanácsadó képzés Facebook oldalán.
Bármilyen kérdés esetén a konzerv@etk.szie.hu címen lehet érdeklődni.