0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Új vezérigazgató az EGERERDŐ Zrt. élén

Január 06-án Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár Dr. Jung László nyugdíjazása után, átadta a kinevezési okiratot Dobre-Kecsmár Csabának az EGERERDŐ Zrt. vezérigazgatójának. Az ünnepélyes alkalomra 2020.01.13-án került sor az erdőgazdaság Központjában, az EGERERDŐ Zrt. vezetői állományának jelenlétében.

Ahogy arról korábban beszámoltunk az év elején négy állami erdőgazdaság vezérigazgatója vonult nyugállományba.

Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár Dr. Jung László nyugdíjazása után, átadta a kinevezési okiratot Dobre-Kecsmár Csabának az EGERERDŐ Zrt. vezérigazgatójának.

A kinevezés után az államtitkár a jelenlévőkkel megosztotta évértékelő gondolatait és ismertette a fő stratégiai célkitűzéseit, illetve az Agrárminisztérium új Szervezeti és Működési Szabályzatáról is tájékoztatást adott.

Az állománygyűlés után az agrárminisztériumi delegációja és az új vezérigazgató látogatást tett Dr. Juhász Attila Simon Úrnál, a Heves Megyei Közgyűlés elnökénél. Az egyeztetés során több Heves megyét érintő szakmapolitikai kérdés és az Országfásítási programban való részvételi lehetőség is szóba került.

Mindkét fél kiemelt célja a megye fával borított területének növelése, a jelenlegi erdőállományok megőrzése és a klímavédelem érdekében tehető közös szerepvállalás.

Forrás: EGERERDŐ Zrt. sajtóközlemény