0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 18.

Közeli, mégis egzotikus kiállításra hívnak

Március végén, április elején rendezik a nemzetközi gazdasági vásárt a bosznia-hercegovinai Mostarban. A partnerország Magyarország lesz, aki szeretne kiállítani, a Magyar Exportfejelsztési Ügynökségnél érdeklődhet.

Hercegovina legnagyobb városában, az UNESCO kulturális örökségei között számon tartott Öreg-hídról is ismert Mostarban immáron huszonharmadik alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Gazdasági Vásárt, amely az évek során a régió egyik legjelentősebb ilyen rendezvényévé nőtte ki magát.

Az időpontja március 31. – április 4. lesz,

a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség pedig a – már csak a partnerországi státusz miatt is – igyekszik méltóképpen és színvonalasan bemutatni a magyar gazdaság elmúlt időszakban elért eredményeit, továbbá azon dolgozik, hogy minél több közvetlen üzleti kapcsolat létesüljön a magyar vállalkozások és a bosznia-hercegovinai, illetve nyugat-balkáni térség cégei között.

Az ügynökség 500 négyzetméteres fedett és ugyanekkora kinti felületen biztosít kedvezményes kiállítási lehetőséget a magyar vállalkozásoknak.

A részvételi díj 50 ezer forint + áfa, január 29-ig lehet jelentkezni.

A részletek az Agrármarketing Centrum honlapján is elolvashatók, itt.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu