0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Megkíméli a kezet a hámozástól és a ragacsoktól

A „Peel-A-Ton” nevű hámozógép több mint húsz féle terméktípushoz alkalmazható, legyen az gyümölcs, úgy mint narancs, grépfrút, citrom és kivi, vagy épp zöldség, mint például paradicsom, burgonya és répa.

youtube://v/vGM-DhlZZ1c

„A használónak csak annyi a dolga, hogy behelyezi a terméket a forgástengely fejéhez, kiválasztja a hámozás sebességét és mélységét, valamint az egyéb opciókat a gépen, majd megnyomta a start gombot.

Amiatt nem kell aggódni, hogy a termék szabálytalan alakú lesz, mivel a gépnek van egy olyan mechanizmusa, amely optimalizálja a penge helyzetét, és megtalálja a hámozás legjobb szögét” – ismertette a gép működését Ryo Takeshita, az ASTRA Inc., automata hámozógépekkel foglalkozó cég értékesítési vezetője.

A FreshPlaza cikke szerint a hámozógépeket többségében gyümölcslevet árusító shopokban, a vendéglátóiparban és a szupermarketekben alkalmazzák.

„Nagyon egyszerű a használata, néhány másodperc alatt a gyümölcs pontosan és hatékonyan meghámozható”

– mondta Takeshita, aki úgy véli, hogy az automata hámozás hamarosan népszerűvé, trenddé válik.

„Vannak a piacon olyan szereplők, akik hasonló típusú gépeket állítanak elő, de a legtöbbjük csak egy gyümölcsfajtát képes feldolgozni, és nem tudja automatikusan megváltoztatni a beállításokat” – tette hozzá Takeshita.

A cég nem rég kezdte el az értékesítését Kínában, amely máris a második legnagyobb piacukká vált Japán után.

A „Peel-A-Ton” nevű modell mellett, amely kis méretű termékeket képes meghámozni, a Peel-A-Ton XL a nagyobb méretű termékeket célozza meg, így meghámozható vele például a mangó, a dinnye és az ananász is.

Forrás: freshplaza.com