0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

CASE IH AXIAL-FLOW® – Páratlan cséplési minőség minimális szemveszteséggel

A CASE IH több mint 40 éve, 1977-ben mutatta be az egyedülálló egyrotoros cséplési technológiáját, amely azóta a vásárlói és piaci elvárásokhoz igazodva folyamatosan fejlesztéseken esett át.

Az AXIAL-FLOW® kombájnok megnövelt cséplő képességének köszönhetően 

ma már bármely szántóföldi növény nagysebességű betakarítása a legnehezebb körülmények között is professzinonálisan elvégezhető.

Így garantált a verhetetlen gabonaminőség az egyre szűkülő betakarítási időablakban is.

Miből áll a CASE IH innovációja?

2019-től az új AXIAL-FLOW® 7250, 8250 és 9250 modellek egyik legfontosabb újítása az AFS Harvest Command™ nevű cséplő automatizálási rendszer. Ez a teljesen új technológia érzékelőket, kamerákat használ, amelyek figyelemmel kísérik a gép működését. 

A CASE IH precíziós gazdálkodási rendszere (AFS™) fontos adatokat gyűjt a növénytermesztéssel és a költséghatékonysággal kapcsolatos gazdálkodási döntéseikhez.

Az AFS AccuGuide rendszer műholdas navigáció segítségével mindig a kívánt nyomvonalon tartja a kombájnt – akár 2,5 cm pontossággal (RTK), – kiküszöbölve az emberi hibából adódó pontatlanságot, csökkentve az átfedéseket. Ezen kívül pedig minimalizálható a betakarítás ideje és az üzemanyag-fogyasztás is.

A precíziós mezőgazdasági technológia (AFS™) és az AFS Harvest Command™ automatizálási rendszer jelentős mértékben csökkentik a kezelő fáradtságát, növelve a termelékenységet és lehetővé téve a kombájn teljes képességének kihasználását.

Milyen gumiabroncsot válasszunk a CASE IH kombájnhoz?

Lágyabb talajokon történő munkához az Axial-Flow® kombájnokra felszerelhető gumiabroncsok közül a következő típusokat ajánljuk: VF710/70R42-től az IF900/60R32-ig. Az első gumihevederes járószerkezettel a hatékony talajvédelem érdekében viszont növelhető a tapadás és az erőleadás nedvesebb talajon is. A vezetési kényelem és a talajnyomás igényeitől függően opcióban választható a rugózott gumihevederes járószerkezet is. (x)

 

A CASE IH AXIAL-FLOW® kombájnokkal kapcsolatos további információkért keresse gépértékesítőinket!

AGRI CS Magyarország Kft.
Székhely: 2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a
Levelezési cím: 2942 Nagyigmánd, Gépállomás u. 1.
www.agrics.huinfo@agrics.hu

Forrás: AGRI CS Magyarország Kft.