0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Itt az ideje az megelőző növényvédelmi teendőknek

A járvány a mezőgazdaságot sem kerülte el, azonban szerencsére a tavasz beköszöntével, március végére, mindenki beszerezte a műtrágyát és a növényvédőszereket, hiszen ahogy egyre melegebbre fordul az idő, el kell kezdeni a lemosó permetezéseket.
A STIHL nagy teljesítményű, sokoldalú benzinmotoros gépei és kézi permetezői nagy segítséget jelentenek ebben, továbbá professzionális fertőtlenítésre is sikeresen alkalmazhatók. 

Akár nehezebb terepeken is könnyedén bevethetők a STIHL benzinmotoros permetező gépei. A növényvédelem és a tápanyagkijuttatás területén nyújtanak jelentős segítséget, ráadásul kompakt kialakítás, kis tömeg és egyszerű használat jellemzi őket. Az új technológiájú kétütemű motoroknak köszönhetően akár 20 százalékos üzemanyag-megtakarítás is lehetséges az azonos teljesítményű motorokhoz képest. A hosszabb munkák során sem kell az utántöltéssel foglalkozni, a megnövelt tartályméret miatt, ráadásul egyes permetezőgépek akár 2,5 méter növénymagasságig képesek a szerek egyenletes kijuttatására.

Ezeket a professzionális háti- és kézipermetezőket, porlasztókat a fertőtlenítésben, akár megelőzési jelleggel is bevethetjük, hiszen a fertőtlenítőoldat ködpárában történő kijuttatásával hatékonyan lehet tisztítást végezni.

A STIHL, mint felelős vállalat, mindent megtesz, hogy a lehető leghatékonyabban részt vegyen a járványmentesítésben. Továbbá a balesetek megelőzése és a munkakörülmények biztosítása érdekében kéri, hogy a permetező berendezés használata során, a feltöltésénél és tisztításánál mindig viseljen előírásszerű ruházatot és védőfelszerelést. (x)

További információkért látogasson el a stihl.hu oldalra. 

 

Forrás: Andreas Stihl Kereskedelmi Kft.