0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

New Holland T6 erőgépcsalád új 6 hengeres taggal!

Traktor kínálatunk egyik legkelendőbb darabjai a New Holland T6 erőgépek, amelyek 2017-től immár új köntösben, még magasabb alapfelszereltség szinttel, illetve Tier4B emissziós szintet teljesítő erőforrásokkal érhetőek el.

Ez a töretlen népszerűség – ha az előd szériákét is figyelembe vesszük – évtizedek óta tart. Nem véletlenül,

hiszen a T6-osok a szállítási feladatok mellett könnyebb szántóföldi munkálatok ellátására ugyanúgy gazdaságosan használhatóak, mint akár szántásra vagy más nagyobb motor- vagy hidraulikateljesítményt és vonóerőt igénylő talaj előkészítő munkák teljesítésére.

Az eddigi egyetlen 6 hengeres erőforrással szerelt T6.180-as típus mellé 2020-ban belép a T6.160-as, amelyet kedvezőbb ár-érték arányú piacbevezető akciónk keretében kínálunk partnereink számára.

Ebben a traktorkategóriában a New Holland T6-os széria egyik legnagyobb versenyelőnye az erőteljes 6728 cm3 lökettérfogatú 6 hengeres erőforrás a konkurens gépgyártók 4 hengeres modelljeivel szemben.

A traktorok gazdag alapfelszereltsége magában foglalja a 40 km/h menetsebességet biztosító 16×16-os Electro Command csoport PowerShift sebességváltót, amely opcióként rendelhető 50 Km /h végsebességet biztosító verzióban is. Az alacsony motorfordulatot garantáló 17. ECO fokozat és az extra lassú 190 méter /óra menetsebességet biztosító mászó fokozatokkal ellátott verzióban is.

A T6-os tágas rugózott kabinja a gépkezelő kényelmét szolgálja, hiszen az alapfelszereltség része többek között a légkondicionáló, a rugózott vezetőülés a teljes értékű utas ülés és a dönthető kormányoszlop is.

A traktorok használati köre és az alkalmazható munkagépek skálája tovább növelhető, ha gyári mellső függesztéssel és TLT-vel rendeljük őket.

A T6 traktorok alkalmasak New Holland homlokrakodó gémmel történő felszerelésre is.

A New Holland FL szériájú homlokrakodóhoz felszerelhető munkaeszközök széles választékából válogathatunk. (x)

A termékekkel kapcsolatos további információkért keresse gépértékesítő kollégáinkat!

Forrás: AGROTEC Magyarország Kft.