Back to top

Álláslehetőséget kínál a Magyar Mezőgazdaság Kft. online szerkesztői pozícióba

A Magyar Mezőgazdaság Kft., az ország legnagyobb agrármédia vállalata, amely mezőgazdasági szaklapok kiadásával, teljes körű PR, marketing szolgáltatással, valamint szakmai konferenciák, rendezvények szervezésével is foglalkozik. A céget online is megtalálhatja a magyarmezogazdasag.hu hírportálon, ahol az agrárium legfrissebb híreit olvashatja.

A 14. kerületi irodánkba keresünk tehetséges, kihívásokat kedvelő

online szerkesztői

feladatokat ellátó munkatársat, teljes munkaidőben. Irodánk az Örs vezér terétől öt percre helyezkedik el és kertvárosi, családias légkört nyújt.

A munkavégzés pontos helye: 1141 Budapest, Mirtusz u. 2.

A következő, fő feladatok elvégzésére keresünk kollégát:

 • A kiadó online felületein (web, Facebook, hírlevelek, stb.) színvonalas szakmai tartalmak megjelentetésének megszervezése.
 • A magyarmezogazdasag.hu hírportál szerkesztői feladatainak ellátása.
 • Saját tartalom előállítása a hírportál számára (cikkek, posztok).
 • Idegen nyelvű tartalmak tömörítése, fordítása magyar nyelvre (főként angol nyelvről).
 • Hírforrások szemlézése.
 • Újságírók által feltöltött cikkek jóváhagyása publikálásra, rovatok szerkesztése az admin felületen.
 • A hírportál felvirágoztatásával kapcsolatos javaslatok készítése, kivitelezése.
 • Konkurens és külföldi hírportálok folyamatos figyelése, elemzése.

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • 1-2 év újságírói tapasztalat.
 • Online rendszerek használatának az ismerete.
 • Microsoft Office (Word, Excel) használatában középszintű tapasztalat.
 • Felsőfokú végzettség.
 • Angol nyelv minimum középszintű ismerete.
 • Csapatmunkára való képesség.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

 • Alapszintű képszerkesztési tapasztalat (méretezés, kivágás, stb).
 • Egyéb nyelv középszintű ismerete.

Cégünk versenyképes bért, szakmai fejlődés lehetőséget kínál egy nagy múltú és biztos hátterű munkáltatóként. Kellemes munkakörnyezetben egy fiatalos és dinamikus csapat várja a leendő kollégát.

A jelentkezés menete:

Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, fényképes önéletrajzát kérjük, küldje el bérigényének megjelölésével a harangozo.timea@magyarmezogazdasag.hu e-mail címre.

Forrás: 
Magyar Mezőgazdaság Kft.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Sokkoló mértékben kapott új erőre a koronavírus: 500 tesztből 400 pozitív egy húsüzemben

A Németország északnyugati részén, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban működő Tönnies húsüzemben nemrég néhány új koronavírus-fertőzöttet találtak, ezért kezdték el a dolgozók széles körű tesztelését. Az eredmény sokkoló, ötszázból négyszáz pozitív.

Lazultak az idénymunka feltételei Németországban, ezek változnak június közepétől

A talán legkardinálisabb korlátozást feloldották – már autóval is beutazhatnak az idénymunkások Németországba, nem csak repülővel –, egy sor másik járványvédelmi intézkedés viszont változatlanul érvényben maradt. Megjelent a vendégmunkások fogadásának feltételeit tartalmazó legújabb közlemény a június 16-tól december 31-ig érvényes szabályokkal.

A munkanélküliségtől tartunk a legjobban

Júniusban csökkent, de még erős maradt a fogyasztók pesszimizmusa: a GKI fogyasztói bizalmi index értéke áprilisi, történetének legnagyobb esése után májusban jelentősen (11 ponttal), majd júniusban kisebb ütemben (6 ponttal) nőtt, amivel két hónap alatt csaknem a felét ledolgozta az áprilisi zuhanásának - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. legfrissebb, online felmérésének adatai alapján az MTI-vel.

Idénymunkásonként 880 euróba kerültek a járvány miatti intézkedések

Mintegy 500 euróval növelte meg az egy idénymunkásra jutó költséget, hogy nem lehetett tömegesen elszállásolni a dolgozókat, a charterjáratos utaztatásuk fejenként több mint 200 euróba került, higiéniára és védőfelszerelésekre pedig újabb több mint 100 eurót költöttek pluszban a gazdák – derült ki a délnémet spárga- és szamócatermesztők szövetsége által nemrég elvégzett felmérésből.

Meghosszabbítva: június 15-ig még kihasználhatják a 80 ezres idénymunkás-keretet Németországban

Nem használták ki az áprilisra és májusra megállapított összesen 80 ezer fős keretet, így június közepéig még fogadhatnak idénymunkásokat a németországi gazdaságok a tavasszal közzétett feltételek szerint. Kizárólag repülővel érkezhetnek a dolgozók továbbra is.

Álljt parancsoltak a mezőgépeken pózoló lájkvadászoknak

Az elmúlt hetekben sorra jelentek meg az egyik népszerű közösségi platformon az olyan videók, melyekben ír fiatalok mutatnak be veszélyes "műsorszámokat" mezőgazdasági gépeken. Az ország gazdaszövetsége közleményben adott hangot felháborodásának.

Gyorsul a birtokkoncentráció Németországban

A német szövetkezeti takarékpénztárak frankfurti székhelyű központi bankja, a DZ Bank tanulmánya szerint a következő 20 évben felgyorsul a birtokkoncentráció a német mezőgazdaságban.

Cseresznyeparadicsom betakarítása japán módra

Az AgriD Inc. vállalat az idén megkezdte a japán Inabe városában újonnan felépült üvegházában termesztett cseresznyeparadicsom szállítását. A 4,2 hektáros üvegház az egyik legnagyobb az országban.

Mégis lett spárga

A kétségekkel telve indult szezon ellenére végül mindenkinek jutott spárga az asztalára Németországban, aki akart – legalábbis májusban. Júniusban viszont biztos, hogy lesz némi csökkenés, mivel újabb területek betakarításáról kell lemondaniuk a termesztőknek – olvasható a fruchthandel.de portál hírében.

Az Európai Bizottság bemutatta új biológiai sokféleséggel és fenntartható mezőgazdasággal kapcsolatos stratégiáit

Az Európai Bizottság szerdán Brüsszelben bemutatta a környezetbarátabb mezőgazdasági termeléssel, és a biológiai sokféleséggel, az úgynevezett biodiverzitással kapcsolatos stratégiáit.