Az ügynökségnek évtizedes tapasztalata van minőségi márkák teljes körű felépítésében és piacra bevezetésében úgy, hogy a leghatékonyabban szólítsák meg a termék vagy szolgáltatás célcsoportját. Az ügynökség referenciái között olyan márkák sorakoznak, mint a Gere borászat, a Kreinbacher pezsgőbirodalom, a Gerbeaud cukrászda, az Emilé étterem, a Vis Vitalis ásványvíz, vagy a saját vállalkozásuk, a Cinq Filles prémium díszdoboz- és édességüzlet. Emellett számos más szektorban és projekt kapcsán letették már a névjegyüket.
„A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa nagyon megtisztelő feladattal bízta meg cégünket, hiszen nemcsak kihívás, de felelősség is edukálni a fiatal fogyasztókat.
– fogalmazott Unger Zsolt, az Unger and Partners alapítója, ügyvezetője.
A kampányt megelőzően a Trend Inspiráció ügynökség részletes kutatást végzett a fiatalok borhoz való hozzáállásáról, és arról, hogy milyen helyet foglal el a bor az alkoholfogyasztási szokásaik között. A kutatás két, egymástól életmódjában és tapasztalatában eltérő csoportot tárt fel, a 20-25, illetve a 25-35 éves korosztályt, majd ezeket vizsgálta tovább kvalitatív (helyszíni és online lekérdezések), illetve kvantitatív (fókuszcsoportok) segítségével.
Bár kultúrát, ünnepélyes alkalmakat, minőségi ajándékozást társítottak hozzá, termékként kevésbé tudták elhelyezni a fogyasztási szokásaik között, mint a mindennapos eseményekhez társuló sört, valamint a szórakozáshoz, szórakozóhelyekhez kötődő röviditalokat. Elsősorban a fiatalabb korosztálynál volt általános, hogy bár vonzó, érett, kívánatos személyiségjegynek tűnik a szemükben a kialakult ízlés és a gasztronómiai ismeretanyag, de nagyon sokuknál hiányzik, megnehezítve a rendszeres, ízlésüknek megfelelő és örömükre szolgáló borfogyasztást.
A kampány borászatra és tájegységre való tekintet nélkül a magyar bort, mint márkát építi fel, és ösztönzi a tudatos ízlés kialakítását, a hazai borok általános értékelését és fogyasztását.