0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Határtalan magyar borbártúra

Július végén tartják a nyár legnagyobb közösségi borkóstolóját Budapest 6 neves borbárjában. Idén első alkalommal rendezik meg a Pesti Borkörút rendezvényt, amelyen négy budapesti kerületben a Kárpát-medence legjobb borai kóstolhatók.

A Magyar BOR Intézet kezdeményezésére megvalósuló Pesti Borkörút célja, hogy a Körút mentén található hat neves borbárban két nap alatt meg lehessen ismerni a Kárpát-medence határtalan és csodás borvilágát. A két nap alatt bármilyen sorrendben és tempóban végiglátogatható a hat helyszín, amelyek nincsenek egymástól nagy távolságban, így akár gyalogosan is könnyen elérhetők.

Minden borbárban öt kiváló bort kóstolhatnak a Borkörút keretében a résztvevők. Mindenhol más a tételsor, más a koncepció: a borok az adott hely kedvelt tételei; fajtaválasztékban, borkészítési eljárásban és borvidékek szerint is sokszínűek.
A 2020. július 30-31., csütörtök-péntek, 16-23 óra között várja a borszerető vendégeket a Kadarka borbár (VI. ker., Király utca 42.), a Lodge (VIII. ker., Kőfaragó utca 10.), a VinoPiano Borbár/Wine Bar (IX. ker., Tűzoltó utca 22.), a

vinoWonka Csokoládé- és Borbár (VIII. ker., Corvin sétány 2.), a

WINE & U borbár (VII. ker., Holló utca 3-9.), valamint a Zengő bár (VIII. ker., Krúdy Gyula 6.).

Minden elővételes bérletet vásárló résztvevő kap egy „útlevelet” térképpel, információkkal, amelybe a meglátogatott borbárok vízum-pecsétet adnak.

Emellett 6+1 kérdés is található az okmányban: minden helyszínhez kötődik egy kérdés – és a rá adott válasz. A résztvevők nyereményeket nyerhetnek: ajándék kóstolókat, borbár kedvezményeket, borcsomagokat, borklub belépőket, Bormedence Kárpát-medencei borünnep belépőket.

 

 

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu