0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Alirét vadászház

A Balaton déli partján, Siófok közelében fekszik a nemrégiben felújított Alirét Vadászház. A dombvidéki erdőktől ölelt völgyben meghúzódó elegáns szálláshelyet a SEFAG Zrt. üzemelteti.

Ha úgy érzi, eljött az ideje, hogy a civilizációt maga mögött hagyva kilépne a mindennapi mókuskerékből, nincs jobb választás, mint felkeresni a 6 szobás, 11 férőhelyes Alirét Vadászházat.

A tóra néző, panorámás, különböző kényelemi funkcióval felszerelt erdei szálláson helyi alapanyagokból készült ételekkel, kiváló borokkal várják a csendre, nyugalomra, avagy aktív kikapcsolódásra vágyókat.

A házat körülölelő rengeteget gyalogosan és kerékpárral is felfedezhetik a vendégek, garantáltan sok erdei élménnyel térnek vissza. A vadászház a pihenésen, kikapcsolódáson kívül családi, baráti találkozók vagy ünnepségek, céges rendezvények megtartására is lehetőséget kínál. Az étterem legföljebb 20 fő kiszolgálására alkalmas, a magasabb létszámú csoportok fogadása tavasszal és nyáron a vadászház parkjában oldható meg. A kalandra vágyó vendégek lovas kocsis kiránduláson és szarvasgombatúrán is részt vehetnek.

Bővebb tájékoztatás:

tel.: +36 82 505-170; e-mail: turizmus@sefag.hu; web: www.somogyiturizmus.hu

GPS-koordináták: K: 46° 49’ 10.9986”; É: 18° 2’ 19.9968”

Forrás: A Mi Erdőnk