0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Online Erdészeti Nyílt Napot tart az Egererdő Zrt.

Az Egri és Mátrafüredi Erdészeti Nyílt Nap a járványhelyzetre való tekintettel idén elmarad, ehelyett online felületen rendezik meg az eseményt. Az első videót 2020. szeptember 4-én teszik közzé az Online Erdészeti Nyílt Nap nevű Youtube csatornán.

Az Erdészeti Nyílt Nap a pandémia idején sem maradhat el, az Egererdő Zrt. újragondolt formában rendezi meg. A személyes találkozások csökkentése érdekében a szervezők online felületen közvetítenek rövid videókat erdészet témakörben. Céljuk a feltöltésekkel az, hogy bemutassák az erdők sokszínűségét és kincseit, valamint a klímavédelemben betöltött fontos szerepüket és az erdészek munkáját.

A nézőknek olyan erdészek tartanak bemutatókat, akik korábban a rendezvényeken is részt vettek. A videók során bemutatják a környezetet, ahol dolgoznak erdészkerületük szakértőjeként.

Az Online Erdészeti Nyílt Nap Youtube csatornáján az első videót 2020. szeptember 4-én teszik közzé, ezt követően hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek fel új tartalmak a platformra, egészen október első hetéig. Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj Zemplén megye egyedülállóan gyönyörű erdőiből láthatnak az érdeklődők bejelentkezéseket.

Az eseményen való részvételhez az Online Erdészeti Nyílt Nap Youtube csatornájára kell ellátogatni, vagy az Egererdő Zrt. Facebook oldalát követni.

 

 

Forrás: EGERERDŐ Zrt. közlemény