0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Hunfert NPS immunMAX – Jobban nem is indíthat!

Közeledik az őszi növények vetésideje. A repce- és búzatermesztés sikerének egyik sarokpontja a jó kelés és az induló állomány megfelelő kondícióba kerülése.

Ahhoz, hogy ezt elősegítsük, arra a tényezőre kell koncentrálnunk, amelyre hatással bírunk. Ilyen a növények tápanyaggal való ellátása. A kikelt állomány akkor kerül jó fizikai állapotba, ha rövid időn belül a további fejlődéséhez, a víz- és tápanyagfelvételhez megfelelő gyökérzettel rendelkezik.

Ehhez elsősorban a növények energiaellátásának, generatív fejlődésének alapjául szolgáló foszfort kell megfelelő formában, mennyiségben és helyen kihelyeznünk. Az elért jó indulással, homogén állománnyal csökkentjük az időjárási hatások kockázatát, így a növények ellenállóbb állapotba kerülnek az áttelelési időszakra és a tavaszi indulás is könnyebb lesz.

Erre a speciális felhasználásra kínáljuk Hunfert NPS immunMax termékünket, mely saját fejlesztésű, kifejezetten őszi starterezésre kialakított műtrágya.

A Hunfert NPS immunMAX starterhatású NP komplex, amely nitrát és ammónium formában lévő nitrogén és vízoldható foszfortartalom mellett – hiszen starterről beszélünk – jelentős mennyiségű felvehető kén és kalcium tartalommal, magnézium kiegészítéssel, valamint a növényi immunrendszert erősítő, a stressztűrő képességet fokozó mikroelem csomaggal rendelkezik. Ez a starter kifejezetten búza és repce termesztok számára jelenthet ideális megoldást, hiszen egyenletes kelést biztosít, javítja a fejlődési erélyt, az ellenálló és stressztűrő képességet. Ősszel magágyba bedolgozva vagy vetéssel egy menetben célszerű kijuttatni, hogy a szemcsék a vetésmélység alá, a csírázó növény gyökérzónájának közelébe juthassanak. (x)

Termékeinkkel kapcsolatos bővebb információkért keresse értékesítő kollégáinkat!
INDULJON JÓL AZ ŐSZI VETÉS!
IKR Agrár Kft.

2943 Bábolna, IKR Park hrsz: 890
+36 34 569 024
www.ikragrar.hu
info@ikragrar.hu

 

 

Forrás: IKR Agrár Kft.