0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Október 5-ig lehet jelentkezni a Biofach magyar közösségi standjára

Közzétette a felhívását az Agrármarketing Centrum, 120 négyzetméteres magyar közösségi standot épít a 2021 februári Biofach szakvásáron, és október 5-ig várja azoknak a biotermesztőknek a jelentkezését, akiket érdekel ez a megjelenési forma.

Nürnbergben már harminc éve minden februárban megszervezik a Biofachot, egyértelműen ez Európa legjelentősebb bioélelmiszer-tematikájú találkozóhelye (társkiállítása, a Vivaness múltja valamivel rövidebb, de a natúrkozmetikumok terén ugyancsak vezető szerepet tölt be).

Az idén tél végén még azok közé a nemzetközi óriástalálkozók közé tartozott a kiállításpáros, amelyeknél bár rezgett a léc, végül nem kellett az elhalasztásukról dönteni,

csak a koronavírus-rizikócsoportba tartozókat kérték meg, hogy maradjanak távol (akkor a rizikócsoport leginkább még csak azokat takarta, akik jártak Kína Hupej tartományában két héten belül, vagy érintkeztek ilyen személlyel…). A jövő évi rendezvényt pedig már kiírta a nürnbergi vásárközpont, egyértelműen úgy készülnek, hogy megtartják február 17–20. között. Persze nem akárhogy, a bajorországi tartományi kormány igen részletes higiéniai tervet dolgozott ki, mielőtt június végén újraengedélyezte a kiállításokat, a munkában tetemes részt vállaltak a nürnbergi, illetve más bajorországi nagykiállítások rendezvényszervező csapatai is. Ígéretük szerint a kiállítás teljes területét úgy rendezik be, hogy

egyrészt ne legyen megoldhatatlan a másfél méteres távolság betartása, másrészt senki ne is feledkezzen meg erről.

Természetesen kötelező lesz a maszk, bőven talál majd mindenki kézfertőtlenítőket, digitális útjelző nyilakkal terelik a közönséget a tömegjelenetek elkerülése érdekében, és így tovább, a részletekért tényleg érdemes elolvasni a kiállítás tájékoztatóját. A kiállítóknak pedig kötelező lesz egy applikációban minden olyan személy adatait rögzíteni, akivel maszk nélkül folytattak tárgyalást, hogy az esetleges kontaktkutatás során visszakereshetők legyenek a szálak.

A magyar közösségi részvételt szokás szerint az Agrármarketing Centrum szervezi, a 4A pavilonban található

120 négyzetméteres, egységes arculati elemekkel felépített nemzeti standon kínál közösségi vagy egyéni standrészt,

árubemutatási és információs lehetőséget és közös tárgyalási felületet a hazai cégeknek, termelőknek. A vásár részvételi szabályzata értelmében valamennyi kiállított élelmiszerterméknek ökológiai termelésből vagy ökológiai állattenyésztésből (834/2007/EK és 889/2008/EK) kell származnia, emlékeztet rá az AMC is.

Akit a közösségi standon való kiállítás lehetősége érdekel, az itt olvashatja el a részleteket, a kiállítás honlapja pedig itt található.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu