0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Megfelelő védőfelszereléssel megelőzhetők a kerti balesetek

A nagyteljesítményű gépekkel történő kerti munka és fakitermelés fokozott körültekintést igényel a felhasználók részéről. A baleseteket ugyanis csak úgy lehet megelőzni, ha betartják a gyártói biztonsági előírásokat, a gépeket szakszerűen használják és kizárólag bevizsgált egyéni védőfelszereléseket viselnek a munkavégzés teljes ideje alatt.

Különösen fontos az egyéni védőfelszerelések viselete motorfűrészek használatakor, egy baleset ugyanis akár maradandó károsodásokkal is járhat. A STIHL FUNCTION Universal fejvédő sisak egyszerre védi a fejet, az arcot, a szemet és a fület a káros hatásoktól. A FUNCTION SENSOTOUCH munkakesztyű pedig csúszásmentes kialakításával a kéz sérüléseit segít megelőzni még nyirkos időben is. A FUNCTION ERGO derékszorítós, vágásbiztos kialakítású nadrág viselésével a leggyakoribb baleseteket, a láb sérüléseit lehet elkerülni, míg a FUNCTION bőrbakancs csúszásmentes, csillapító hatású talpával is szavatolja a kényelmes munkavégzést.

További információkért látogasson el a www.stihl.hu-ra, a szakértők kerti tippjeit pedig keresse a www.stihlnemzedekek.hu weboldalon. (x)

Forrás: Andreas Stihl Kereskedelmi Kft.