0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Májusban tartják a Fruit Logistica kiállítást

A COVID-19 járvány miatt a szokásos február közepe helyett május 18. és 20. között rendezik meg a zöldség-gyümölcs ágazat legnagyobb nemzetközi kiállítását Berlinben. A szervezők bíznak abban, hogy májusban már több vevő érkezhet a világ számos pontjáról. Különleges formája lesz ez azonban a kiállításnak, a szervezők új szlogent is kitaláltak hozzá: Találkozzon a helyszínen. Csatlakozzon online.

A szervezők célja az volt, hogy a partnerek üzleti lehetőségeinek bővítéséhez lehetővé tegyék a személyes találkozókat, de minél kisebbre csökkentsék az egészségügyi kockázatokat.  A szokásosnál kisebb összterületen kulcsrakész kiállítási csomagokat kínálnak, három standmérettel. Ezzel csökkentik a kiállítók beruházásait és a berendezés idejét. A csomagok tartalmazzák az állványteret, az állványépítést és a stabil internet-hozzáférést. A kisebb standokra pedig a cégeknek kevesebb munkatársat kell kirendelniük.

Az új koncepcióval elérhető, hogy az ágazati szereplők 2021-ben Berlinben biztonságos környezetben gyűlhessenek össze és újra személyesen is találkozhassanak. 

Ezzel egyidejűleg a digitális elemek, beleértve a tárgyalási funkciókat és a konferencia online közvetítését, további résztvevők bekapcsolódását teszi lehetővé. 

A Fruit Logistica több mint 150 országot képviselő hálózata már közvetlen kapcsolatban áll a kiállítókkal.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu