0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Ismerje meg az új New Holland T8 Genesis traktor széria csúcskategóriás precíziós újdonságait!

Az Intelliview 12 android alapú kezelőfelülettel végre elérhetővé válik a régóta dédelgetett „egy monitor miden feladatra” mottó.

Hiszen a rendkívül korszerű vizuális megjelenés, komoly feldolgozó teljesítménnyel is párosul a tekintélyes 30,48 cm-es képátlóval rendelkező tablet alapú készülékben.

A kijelző a hagyományos ISOBUS terminál funkción felül, külön aktiváló kód nélkül képes automata szakaszkezelésre (16 szakaszig) és max. 3 anyag tekintetében terv alapú dózis szabályosra is! Csak akkor van szükség munkagép vezérlő aktiváló kódra, ha ennél többre van igényünk.

A 25 cm-től egészen a 2,5 cm-ig négy különböző pontossági szint közül választhatunk (25, 15, 5, 2,5cm). RTK (2,5cm) pontosság esetén a PLM Cygnus antenna használatával lehetőségünk van az RTK Fill alapszolgáltatás igénybevételére, is mely 20 percen keresztül képes pótolni az esetlegesen kieső valós idejű jelkorrekciót, kedvezőtlen viszonyok esetén.

Ugyancsak alapfelszereltség a hidraulikus kormányzás előkészítése és az úgynevezett PCM modul mely, nemcsak a beépített automata kormányzás irányítását végezheti, hanem egy RTK jel vételére és távfelügyeletre is alkalmas 4G modemmel is rendelkezik.

A beépített telematika modul mellé 1 évig teljesen ingyenesen férhetünk hozzá a professzionális távfelügyeleti szolgáltatásokhoz. Ezek segítségével nemcsak a gépek térbeli pozícióját és üzemeltetési paramétereit követhetjük nyomon, hanem akár a felhő alapú adatátvitelt is kipróbálhatjuk. (x)

Ön is hatékonyabbá szeretné tenni gazdaságát egy New Holland traktorral?

Vegye fel értékesítőinkkel a kapcsolatot!
Elérhetőségeinket itt találja:
AGROTEC Magyarország Kft.

2900 Komárom, Puskás Tivadar u. 4/a
www.agrotec.hu • info@agrotec.hu

Forrás: AGROTEC Magyarország Kft.