0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Az Ön takarmánya biztonságban van?

A trapézlemezek mezőgazdasági alkalmazását és előnyeit egy profi gazdának nem kell bemutatni. Egyetlen hátrányuk, hogy a külső hőmérséklet csökkenésével a lemez is gyorsan hűlni kezd.

Ha a tetőszerkezeten belül a levegő melegebb, a relatív páratartalom magasabb, akkor a nedvesség lecsapódik a hidegebb lemez belső felületén (kondenzvíz).

A kicsapódott pára a felületről visszacseppenhet, ezzel károsítva a lemeztető alatt tárolt értékeinket, vagy akár magát a tetőszerkezetet is. Természetesen a METÁL-SHEET Kft.-nek erre is van megoldása. Az ANTIKONDENZÁCIÓS FILC megakadályozza a nedvesség kicsapódásából származó csepegést. A filc nedvszívó közege megelőzi a vízcseppek kialakulását, majd ha a kedvezőtlen körülmények megszűnnek, a magába zárt víz egyszerűen kiszárad a filc felületéről. Debreceni székhelyű gyárunkból közvetlenül rendelhető építési anyag, amit országosan kiszállítunk.

Az antikondenzációs filc ~ 1,0 mm vastag szövet hatású PES membrán, ami csekély a tömege ellenére rendkívül jó a nedvszívó képességgel rendelkezik.

A filc nedvszívó közegként szolgál, ami megakadályozza a keletkezett kondenzvíz visszacseppenését a tetőről. A relatív páratartalom optimális szintre csökkenésével a felületi lecsapódás megszűnik, majd a filcréteg kiszáradása is megkezdődik. Az antikondenzációs filc szikkasztásához, vagyis a hatékony és állandó kiszellőztetéshez, a szerkezet megfelelő kialakításával kell lehetőséget teremteni. (x)

Keresse értékesítő kollégáinkat bizalommal:

Koroknai Bence
koroknai.bence@metal-sheet.hu
+36 30 985 4214

Martin Hajnalka
martin.hajnalka@metal-sheet.hu
+36 70 771 7371

Forrás: Metál-Sheet Kft.