0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Az Alpok lánya új arca

A dél-tiroli VOG konzorcium által forgalmazott alma Marlene márkanéven kerül a piacra, immár 25 éve. A jövő évi jubileum alkalmából nemzetközi grafikai versenyt írt ki a VOG, az eredményeket december 22-én tették közzé.

A megmérettetésre 2020. szeptember 15. és november 15. közt várták a digitális versenyműveket, és nagy megelégedésükre 6000 grafikát küldtek be az alkotók világ 36 országából.
Szakértő zsűri rangsorolta a képeket, és végül Francesca Cito alkotása, a Marlene, a nimfa című kép lett a nyertes. Gyönyörű, álmodozó nimfa látható a képen, meseszerű hegyvidéki környezetben, különféle almafajtákkal körülölelve. A kép nemcsak a minőségi kidolgozása miatt nyerte el a zsűri tetszését, hanem főként azért, mert a legjobban sikerült visszaadnia a márka üzenetét: a vidéket, a sokféle almafajtát és a természetes, fenséges nyugalmat sugárzó alpesi termőterületeket.

Ezt a grafikát fogják nyomtatni a címkékre és csomagolóanyagokra 2021-ben. A legjobb 25 kép alkotóját pedig meghívják egy hétvégére a dél-tiroli Gallo Rosso farmházakba. Olaszországon kívül Spanyolországból, Hollandiából, Brazíliából és Ciprusról érkeznek majd, és örömmel mutatják be nekik, hogy mitől olyan egyedi a Marlene almák minősége.

Sabine Oberhollenzer, a VOG PR-vezetője büszke arra, hogy milyen sok művészi munka érkezett a versenyre a világ minden részéről. A verseny célja az volt, hogy bemutassák a Marlene almát, az Alpok lányát, és elérjék, hogy az emberek beleszeressenek, és még közelebb kerüljenek hozzá. Minőségi terméket kínálnak, amely egyre ismerősebb és népszerűbb a fogyasztók körében, ezt a folyamatot erősíti meg a nemzetközi verseny is.

Végül mind a 6000 pályamunkát bemutatják a Marlene Art Contest weboldalon.

A 25 nyertes versenyző: Francesca Cito, Umberto Stagni, Cristina Franco Roda, Sara Vera, Marielle van der Gouw, Mavi Fernández Prado, Alessandra Sartoris, Paula López-Berges, Vincenzo Punzolo, Federica Scarcella, Antonio Lecci, Jaume Arnau, Alba Sánchez-Serrano, Luize Zanette, Rosemarie Cattan, Elena Ludwig, Luca Santella, Lorenza Acconcio, Alina Ermogenous, Serena Vajngerl, Laura Mssvivart, Mónica Hernández Jr., Marzia Bello, Marina Silvello, Laura Tavazzi munkáiból adunk némi ízelítőt.

 

 

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/fruitecom