0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Közös hírlevél a magyar vadásztársadalomnak

Semjén Zsolt, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke bejelentette, hogy a hazai vadásztársadalom mintegy 65 ezer tagjának a vadászkamara márciustól ingyenesen, havonta megjelenő, új hírlevelet biztosít a Nimród vadászújság együttműködésével. A kiadvány célja, hogy a magyar vadgazdálkodás témáiról, és a Magyarországon megrendezendő vadászati világkiállítás aktualitásairól tájékoztasson.

A világkiállítást szervező iroda leszögezte, a nemzetközi rendezvény mindenképpen meg lesz tartva.

Reményeik szerint szeptember 25-ére, a világkiállítás nyitónapjára a koronavírus-járvány miatti korlátozások kivezethetők lesznek, és a megfelelő protokoll betartásával biztonságosan megtartható lesz a rendezvény.

Semjén Zsolt kitért arra a 113 éves hagyományával egyedülálló Nimród vadászújságra is, ami 2019 szeptemberétől főszerkesztőváltáson esett át, de küllemében is kibővült és megújult. Az Országos Magyar Vadászkamara is nagy lépést tett előre, egyesületből köztestületté alakulva élőhely-fejlesztési, valamint vadászati és természetvédelmi célokat szolgáló pályázati források felett rendelkezik.

Kovács Zoltán államtitkár, kormánybiztos, a Nimród Vadászújság főszerkesztője elmondta, hogy örömmel működnek együtt a kamarával.

A közösen létrehozott hírlevéllel olyan tartalmat és információt szolgáltatnak majd, ami a vadászok tájékoztatása és érdekképviselete szempontjából is érték.

Emellett a célegyenesbe forduló világkiállításról is részletes információt kaphat a magyar vadásztársadalom, ezáltal is népszerűsítve az eseményt.

A bejelentés a Nimród hírlevél kiadására vonatkozó együttműködési szándéknyilatkozat aláírásának sajtóeseményén, a vadászkamara székhelyén, a Széchenyi Zsigmond Kárpát-Medencei Vadászati Múzeumban hangzott el január 25-én.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu