0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

A Heineken legújabb itala európai piacra tör

A Heineken vállalat bejelentése szerint még ebben az évben bevezeti legújabb alkoholos termékét, a Pure Piraña-t az európai piacon is. A szénsavas ital Ausztriában, Írországban, Hollandiában, Portugáliában és Spanyolországban lesz elsőként elérhető Európában 2021-ben, míg más országokban, például az Egyesült Királyságban 2022-ig tervezik a forgalomba helyezését.

A Pure Piraña-nak forgalmazását eredetileg tavaly jelentették be Mexikóban és Új-Zélandon. A vállalat ezzel a termékkel a fogyasztók modern generációját célozza meg, azokat akik egyre inkább tudatosan határozzák meg fogyasztási szokásaikat és életmódbeli döntéseiknek.

Ígéretes eredmények

Cecilia Bottai Mondino, a Heineken ízesített italainak globális vezetője így nyilatkozott a termékkel kapcsolatban: „Miután a Pure Piraña tavaly Új-Zélandon és Mexikóban ígéretes eredménnyel indult, örülünk, hogy bemutathatjuk a terméket Európában is.

Ez a termék egy olyan ital, mely roppant ízletes kombinációja a szénsavas víznek és az alkoholnak, mely mindössze 92 kalóriát tartalmaz.

Büszke vagyok arra, hogy ezt az ízélményt és a Pure Piraña életérzést Európa-szerte is megoszthatjuk a fogyasztókkal.”

Az újraalkotott alkohol

A Heineken a legújabb termékét „újragondolt alkoholként” jellemzi, a „Pure”, vagyis „Tiszta” szó a természetes szénsavasvízre és sok természetes aromára utal, mellyel létrehozták ezt a 4,5%-os alkoholtartalmú italkülönlegességet.

 

 

A gyümölcsös ízvilágú, de mégsem édes alkoholos ital háromféle ízben lesz elérhető a boltokban: citrom-lime, bogyós gyümölcs és grapefruit.

Forrás: esmmagazin.com