Az elmúlt évben összesen 590 vállalat tulajdonában lévő üzlet több mint 200 jótékonysági szervezet számára adományozott élelmiszereket, mellyel több mint 2,3 millió étel elkészítéséhez járultak hozzá a rászorulók számára.
Adományok
Francesco Montalvo, az Aspiag Service vezérigazgatója elmondta:
Montalvo hozzátette, hogy a koronavírus-járvány megnehezítette a feladatot, de a csoport az operatív kihívások leküzdésén dolgozott annak biztosítása érdekében, hogy minden érintett számára ételt adományozhassanak, mivel világossá vált, hogy az ilyen típusú támogatás legalább annyira fontos, mint a járvány kezelése.
Fenntartható fejlődés
Az Aspiag Service már több éve folytatja stratégiáját a fenntartható fejlődés érdekében, amely magában foglalja a felelősségteljes kiskereskedelmet, beleértve a helyi közösségek támogatását és a környezetvédelmet is.
„Az elmúlt tizenegy évben 2000 tanár és 15 000 gyerek vett részt a kezdeményezésben. A helyes étkezési szokások előmozdítása elengedhetetlen az egészség és a táplálkozás terén bekövetkező kulturális változásokhoz és az ételek valódi értékének helyreállításához” – közölte.