A CASE IH gépek új szervizelési lehetőségei - Sajtóközlemény

2021. március 31-i hatállyal az AGRI CS Magyarország Kft. felmondta az együttműködést az AgroMax Gépkereskedelmi Kft.-vel, akik korábban Pest- és Nógrád megyében, mint hivatalos aldílerünk tevékenykedtek.

A CASE IH gépek gyártója által kizárólagosan megbízott – szavatossági és jótállási körbe tartozó javítások elvégzésére jogosult szakszervize, valamint forgalmazója ezen a területen a továbbiakban az AGRI CS Magyarország Kft. lesz.

Mivel a gyártói szavatossági vagy jótállási körbe tartozó javításokat csak szakszerviz végezheti el (Magyarországon ilyen jogosultsága kizárólag az AGRI CS Magyarország Kft.-nek van) emiatt kérjük, hogy a korábban ezen a területen értékesített CASE IH gépek tulajdonosai vegyék fel a kapcsolatot területileg illetékes szervizünkkel (Abonyi Területi Központ: +36 20 385 0691), hogy továbbra is biztosítva legyen a megfelelő gyártói háttér, illetve a megfelelő szerviz- és alkatrész ellátás.

2021. március 31. után ezen a területen már csak az AGRI CS Magyarország Kft. által eladott gépekre érvényes a gyártói jótállás és szavatosság; valamint a korábban értékesített gépek esetében is csak akkor érvényes, ha ez után az AGRI CS Magyarország Kft., mint szakszerviz végzi el a kötelező revíziókat.

Több, a CASE IH márka iránt elkötelezett és korábban is ebben a régióban dolgozó szerviztechnikus már az AGRI CS Magyarország Kft. csapatát erősíti az év elején megvásárolt Abonyi Területi Központban, ami a tavaszi szezonra már teljes kapacitással működik! A telephelyen megtalálható új CASE IH és BEDNAR gépek palettáját folyamatosan bővítjük. Az új területi központban a szervizműhely felszereltsége és kialakítása a gyártók előírásainak megfelelő környezetben funkcionál. Az alkatrész készleteket feltöltöttük, így az ellátás az igényeknek megfelelően gördülékenyen zajlik.

Az Abonyi Területi Központ címe: 2740 Abony, Mária Terézia u. 35.
Az új telephellyel a célunk a Pest-, Nógrád-, Jász-Nagykun-Szolnok és Észak-Bács-Kiskun megyéből érkező ügyfelek minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálása.

Továbbra is készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésre, kollégáink elérhetőségeit megtalálják a www.agrics.hu weboldalunkon.

Várjuk szeretettel új és meglévő partnereinket egyaránt az új helyszínen.

Szollinger János

Kereskedelmi igazgató

AGRI CS Magyarország Kft.

2900 Komárom, Puskás Tivadar utca 4/a

www.agrics.hu

info@agrics.hu

(X)

Forrás:
AGRI CS Magyarország Kft.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Levendulaültetvény, gépi betakarítással

Bajától nem messze létesített mintagazdaságot és látogatóközpontot Nagy Norbert és felesége, Nagyné Vácity Eszter. Jól éltek a pályázati lehetőségekkel, levendulást telepítettek, és saját betakarítógépe is lett az üzemüknek.

Csak lánycsibéket keltetnek

Kikelt az az első 150 000 csibe, melyekből csak tojók lesznek. A csibéket egy új technológiája használatával keltették ki, amelynek eredménye az állatbarát nemi meghatározás.

Egymilliárd forintból folytatódhat a Településfásítási Program

Sikeres a kormány Településfásítási Programja, hiszen olyan közösségkovácsoló kezdeményezésről van szó, amelyben csaknem 500 település vesz részt ősz óta országszerte.

Az ideálisnál kevesebb csapadék valószínű

A héten még marad a mérsékelten meleg idő, pénteken újabb hidegfronttal, az ideálisnál kevesebb csapadékkal. A jövő hét elejétől várható jelentős melegedés, ami tovább gyorsítja a természetes vegetáció és a kultúrnövényeink fejlődését. A talaj fölső rétege sokfelé, főleg az ország középső részén száraz, így a meleg mellé csapadék is kellene, de ebből csak kevés helyen várható kellő mennyiség.

Francia-belga „határvitát” generált a traktorral járó farmer

Egy helyi történelemrajongó az erdőben sétálva vette észre, hogy a két ország közötti határvonalat jelölő kőtömböt 2,29 méterrel elmozdították - adta hírül a BBC News. A belga gazda, akit feltehetőleg zavart a traktor útjában lévő határkő, áthelyezte azt Franciaország területére.

New York nem kér a robot rendőrkutyákból, de a legelőkön még jó szolgálatot tehetnek

Felháborodást váltott ki, hogy a New York-i rendőrség (NYPD) robotkutyát kezdett használni, ezért a szervezet szerződést bontott a rendőrök által Digidog-nak nevezett robot gyártójával.

Fiatalok szemléletmódja lehet a vállalatok jövője

Az alma materből kikerülő frissdiplomások agráriumban való elhelyezkedése nem kis kihívás elé állítják a fiatalokat. A cégek többsége elvárja a több éves szakmai tapasztalatot és idegennyelv-ismeretet, ugyanakkor a mai világ megköveteli az ifjúság új szemlélet- és gondolkodásmódját, amit a vállalatok a piaci versenyképességben tudnának kamatoztatni.

Tartós és vonzó megjelenés: Indul a Kubota traktor második generációja

A Kubota márka folyamatosan arra törekszik, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a felmerülő igényekre. Ennek szellemében vezeti be a japán gyártó két teljesen új kompakt traktor-szériáját a piacra. Mindkét új gépcsalád az V. fokozatú emissziós szabványnak megfelelő Kubota motorokkal van felszerelve, a karosszéria és a kezelőfedélzet pedig friss, vonzó megjelenést kapott.

Irány az agrár! – A felsőoktatás szerepe az innovációban

A felsőoktatás innovációban betöltött szerepéről szervez online beszélgetést a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, NAK TechLab programja keretében.

Magyar esélyek a növekvő kóser piacon

Magyarország egyik legsikeresebb külgazdasági területe évek óta az élelmiszeripari export, amelynek növelése a magyar kormányzat kiemelt célja. Ennek jegyében szervezett online fórumot a Tel-Avivi Magyar Nagykövetség. Az esemény zárszavát Bencsik Dávid, az Agrárminisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára mondta.