Back to top

Kulcsot adunk a sikeréhez

A jövőbe tekintő gazda számára fontos, hogy ne csupán egy ’vasat’ vásároljon, amikor beruház egy mezőgazdasági gépbe vagy technológiába. A KITE Zrt. hivatalos márkakereskedőként nem csupán egy gépet ad át a vevőnek, hanem kulcsot ad a partnerei kezébe a magasabb jövedelemhez.

Mit tud ez a kulcs?

A hivatalos márkakereskedő garanciáját

A KITE Zrt. széles mezőgazdasági gépválasztéka és szaktudásunk lehetővé teszi, hogy a partnereink lehetőségéhez mért leghatékonyabb technikát integráljuk gazdaságuk agrár-technológiájába.

A KITE Zrt. komplex műszaki kereskedelmi kínálatának részeként új és használt traktorok, kombájnok, permetezők, szálastakarmány-gépsorok, mezőgazdasági logisztikai megoldások és munkagépek forgalmazásával foglalkozik.

Hivatalos magyarországi forgalmazóként képviseljük a John Deere, a JCB, a Joskin, Köckerling, Rabe, Valmont, Valente és Pellenc márkákat,

valamint a precíziós gazdálkodást támogató gépek és kiegészítő berendezések teljes választékát kínáljuk.

Fotó: KITE Zrt.

Beszállítói kapcsolataink közül a KITE Zrt. és a John Deere partnersége már közel fél évszázados múltra tekint vissza. Ez a kapcsolatrendszer egy kiemelkedő példája a márkahűségnek, nem csupán a KITE Zrt. oldaláról, hanem a John Deere részéről is cégünk irányába, hiszen hazánkban az egyetlen hivatalos új John Deere mezőgazdasági gépforgalmazó kizárólag a KITE Zrt.

A hivatalos forgalmazótól származó gépek több előnyt is rejtenek az Ön számára.

Nem véletlen, hogy a mezőgazdasági gépgyártók ugyanúgy hivatalos márkakereskedői hálózattal dolgoznak, mint az autógyártók. A gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal ezek a szervezetek rendelkeznek, és ami nem elhanyagolható, közvetlenül a gyártótól származnak a vásárolt eszközök.

A KITE Zrt. által eladott új John Deere gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent Önnek. Amennyiben nem a hivatalos kereskedőtől vásárolja meg mezőgazdasági gépét, az akár azt is jelentheti, hogy elesik a gyártói garanciától.

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosítunk.

Átlagosan mintegy 60.000 féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez, hogy mindenki számára rendelkezésre álljon a megfelelő alkatrész időben.

Fotó: KITE Zrt.

A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusunk közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában.

A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhely-kapacitással állunk partnereink rendelkezésére.

Gépberuházás esetén nem csak gépvásárlásban, hanem gépéletútban érdemes gondolkodni! A KITE Zrt.-nél olyan szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni, legyen az alkatrész, szerviz, szaktanácsadás, oktatás, finanszírozás vagy éppen biztosítás! A KITE Zrt. saját RTK rendszerén és a John Deere precíziós fejlesztésein alapuló, az elmúlt év januárjában elindult PGR rendszer pedig lehetőséget biztosít a gazdálkodóknak a munkafolyamatok alatt megképződött adatok gyors és hatékony feldolgozására, melyre a kisebb méretű gazdaságoknak nem minden esetben van megfelelő informatikai háttere és szakembergárdája.

Az alábbiakban tekintsék meg Kovács Gusztáv partnerünkkel a témában készített riportunkat:

Miért jó hivatalos forgalmazótól vásárolni?

Amennyiben termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információkra van szüksége, kérjük, keresse kollégáinkat, akik egyedi ajánlatokkal készséggel állnak rendelkezésére.

Önhöz legközelebbi értékesítőink elérhetőségéről ide kattintva tájékozódhat. Keressen minket bizalommal! (x)

Forrás: 
KITE Zrt.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Minden segítő kézre szükség van

A KITE Zrt. idén is csatlakozott a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Református Szeretetszolgálat kezdeményezéséhez, melynek keretében a kárpátaljai nehéz helyzetben lévő gazdatársaknak juttatták el kukorica és napraforgó vetőmagadományukat.

Egyre több magyar beruházás Szerbiában

Magyarország az elmúlt években folyamatosan növelte a Nyugat-Balkánra irányuló exportját. Az elmúlt 10 évben a kétszeresére nőtt a kivitel, meghaladja az évi 2,5 milliárd eurót. Ezzel párhuzamosan a másfélszeresére nőtt a régióban végrehajtott magyar beruházások értéke, és már elérte az 1,5 milliárd eurót. Így a Nyugat-Balkán a magyar tőke kilencedik legfontosabb kihelyezési célpontja.

Legyél Te is agrárgépész!

Az első és a harmadik helyezést is a Jánoshalmi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium csapatai nyerték el a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségének (MEGFOSZ) szakmai vetélkedőjén április 15-én. A hatodik alkalommal meghirdetett verseny második helyén a piliscsabai Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói végeztek.

Őszi kalászosok áttelelés után

Idén húsvét után kétszer is esett a hó. Igaz, gyorsan elolvadt, de április 6–7-én, szinte mentsvárként, lehullott 4–6 milliméternyi csapadék, amikor már valóban szomjaztak a földek. A naptárra nézve az lehet a meggyőződésünk, hogy az ilyenkor szokásoshoz képest az őszi kalászosok lemaradtak a fejlődésben.

Zöld utakra visz az új navigációs rendszer

A népszerű és most megújuló Maps navigációs alkalmazás igény esetén az általa leginkább környezetbarátnak tartott útvonalakra irányítja a sofőröket. A Google még ebben az évben bevezeti az Egyesült Államokban, és a tervek szerint később globálisan is elérhető lesz a zöld navigációs rendszer.

Robotizált burgonya-feldolgozás

A Fenaco Landesprodukte Európában egyedülálló robotot helyezett üzembe burgonya csomagolására a svájci Bät­terkindenben. A kétrészes robotot a TwinAutomation startup cég és a Fenaco Landesprodukte vállalat szoros együttműködésével fejlesztették ki.

Bogyós gyümölcsök - Érettség-meghatározás érintésmentesen

Japánban a Shibaura Institute of Technology (SIT) kutatói kifejlesztettek egy érintésmentes eljárást a bogyós gyümölcsök érettségének meghatározására.

Ültetvénytraktor hibrid hajtással

A Landini a 100 LE-s Rex 4 ültetvénytraktorába, Electra-Evolving Hibrid elektromos mellső kerékhajtást épített be.

Tejelő juhászat alapítása Svájcban

Svájc hegyvidéki területén, Jean-Luc és Emile Deslarzes gazdálkodók biojuhtejet állítanak elő. Júniustól októberig a hegyi legelőket járja a 600 egyedes Basco-béarnaise fajtájú anyajuhállományuk, de télen gondoskodni kell számukra fedett helyről. Apa és fia elkötelezett az állatok jóléte iránt, így elhatározták, hogy új és korszerű juhhodályt építenek.

Formatervezési díjas lett a New Holland nagybálázója

A Chicagói Athenaeum, az Európai Architektúra és Dizájn Center, valamint az Európai Urban Stúdió pályázatán, nemzetközi szakértők és szakújságírók szakmai véleménye alapján ipari kategóriában, Kiváló Formatervezési (Good Design®) Díjat kapott a New Holland 1290 HD (High Density) szögletes nagybálázója.