0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Kulcsot adunk a sikeréhez

A jövőbe tekintő gazda számára fontos, hogy ne csupán egy ’vasat’ vásároljon, amikor beruház egy mezőgazdasági gépbe vagy technológiába. A KITE Zrt. hivatalos márkakereskedőként nem csupán egy gépet ad át a vevőnek, hanem kulcsot ad a partnerei kezébe a magasabb jövedelemhez.

Mit tud ez a kulcs?

A hivatalos márkakereskedő garanciáját

A KITE Zrt. széles mezőgazdasági gépválasztéka és szaktudásunk lehetővé teszi, hogy a partnereink lehetőségéhez mért leghatékonyabb technikát integráljuk gazdaságuk agrár-technológiájába.

A KITE Zrt. komplex műszaki kereskedelmi kínálatának részeként új és használt traktorok, kombájnok, permetezők, szálastakarmány-gépsorok, mezőgazdasági logisztikai megoldások és munkagépek forgalmazásával foglalkozik.

Hivatalos magyarországi forgalmazóként képviseljük a John Deere, a JCB, a Joskin, Köckerling, Rabe, Valmont, Valente és Pellenc márkákat,

valamint a precíziós gazdálkodást támogató gépek és kiegészítő berendezések teljes választékát kínáljuk.

Beszállítói kapcsolataink közül a KITE Zrt. és a John Deere partnersége már közel fél évszázados múltra tekint vissza. Ez a kapcsolatrendszer egy kiemelkedő példája a márkahűségnek, nem csupán a KITE Zrt. oldaláról, hanem a John Deere részéről is cégünk irányába, hiszen hazánkban az egyetlen hivatalos új John Deere mezőgazdasági gépforgalmazó kizárólag a KITE Zrt.

A hivatalos forgalmazótól származó gépek több előnyt is rejtenek az Ön számára.

Nem véletlen, hogy a mezőgazdasági gépgyártók ugyanúgy hivatalos márkakereskedői hálózattal dolgoznak, mint az autógyártók. A gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal ezek a szervezetek rendelkeznek, és ami nem elhanyagolható, közvetlenül a gyártótól származnak a vásárolt eszközök.

A KITE Zrt. által eladott új John Deere gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent Önnek. Amennyiben nem a hivatalos kereskedőtől vásárolja meg mezőgazdasági gépét, az akár azt is jelentheti, hogy elesik a gyártói garanciától.

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosítunk.

Átlagosan mintegy 60.000 féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez, hogy mindenki számára rendelkezésre álljon a megfelelő alkatrész időben.

A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusunk közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában.

A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhely-kapacitással állunk partnereink rendelkezésére.

Gépberuházás esetén nem csak gépvásárlásban, hanem gépéletútban érdemes gondolkodni! A KITE Zrt.-nél olyan szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni, legyen az alkatrész, szerviz, szaktanácsadás, oktatás, finanszírozás vagy éppen biztosítás! A KITE Zrt. saját RTK rendszerén és a John Deere precíziós fejlesztésein alapuló, az elmúlt év januárjában elindult PGR rendszer pedig lehetőséget biztosít a gazdálkodóknak a munkafolyamatok alatt megképződött adatok gyors és hatékony feldolgozására, melyre a kisebb méretű gazdaságoknak nem minden esetben van megfelelő informatikai háttere és szakembergárdája.

Az alábbiakban tekintsék meg Kovács Gusztáv partnerünkkel a témában készített riportunkat:

youtube://v/0XYzPWYcdvw

Amennyiben termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információkra van szüksége, kérjük, keresse kollégáinkat, akik egyedi ajánlatokkal készséggel állnak rendelkezésére.

Önhöz legközelebbi értékesítőink elérhetőségéről ide kattintva tájékozódhat. Keressen minket bizalommal! (x)

Forrás: KITE Zrt.