0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Előttünk áll a feladat: kímélni a kalászosokat és eltüntetni a gyomokat

2021 áprilisára a kalászos állományok nagyon változatos képet mutatnak, jórészt fejletlenek és gyomosak. Egy tartós, hideg periódus után most már a szárazság is sanyargatja, gyengíti az állományokat.

Ilyen körülmények mellett az idén különös figyelmet érdemel, hogy kíméletes, szelektív, a gabona fenológiai állapotától függetlenül alkalmazható rugalmas és széles hatásspektrumú terméket válasszunk.

Mindezeknek megfelelő választás a jól ismert Granstar® SuperStar, amely a kétszikű gyomnövények széles skáláját irtja, beleértve a mezei acatot, ragadós galajt, és a napraforgó árvakelést is.

A Granstar® SuperStar hektáronként 50 g Granstar® Super 50 SX® és 250 ml Starane* Forte kombinációja 0,1% Trend® 90 nedvesítőszerrel kiegészítve. A termékkombinációnak nincs utóvetemény korlátozása, így repce is vethető utána.

Az egyedülálló SX® formuláció gyors, megbízható gyomirtó hatást biztosít, emellett könnyebbé teszi a permetező-tartály kimosását, amely kevesebb víz felhasználásával és rövidebb ideig tart.

Az egyedülálló SX® formulációjú gyomirtók használata után biztonságosan permetezhetünk akár repcében is, mert nem marad gyomirtószer-maradék a permetezőgép falán és csőrendszerében, nem károsodik az olajos kultúra sem.

A gyors tartálymosásnak köszönhetően pedig a szeszélyes és szeles időjárás miatt rendelkezésre álló rövid permetezési időket hatékonyan ki tudjuk használni.

youtube://v/i_FswSnNgQ4

 

Ha a kalászos gabonája kímélése mellett szeretné megtisztítani a területet és eltüntetni a gyomokat, akkor az FMC jól bevált, rugalmas gyomirtó szer kínálatában Ön is megtalálja a megoldást.

További információ itt talál.

A növényvédő szereket biztonságosan és felelősséggel használja! Kérjük, mindig kövesse a készítmény címkéjén leírtakat annak alkalmazásakor! Az ® és ™ jellel jelölt termékek az FMC Corporation vagy leányvállalatainak márkanevei. (x)

Forrás: FMC-Agro Hungary Kft.