0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Magyar gazdálkodókat támogat a Kifli.hu

Folytatódik a Kifli.hu Frissen szedett projektje, melynek keretében magyar beszállítókat támogat a vállalat. A „frissen szedett” címkés gyümölcsök és zöldségek különlegessége, hogy akár a szedés napján házhoz is szállítják.

A Frissen szedett embléma mögött, hazai beszállítók 30 különböző szezonális zöldsége és gyümölcse található meg az első időszakban, amit a földekről maximum 48 órán belül a vásárlókhoz szállítanak. A frissen szedett project áprilistól október végéig tart, különböző szezonokban különböző zöldségek és gyümölcsök lesznek elérhetők ebben a kategóriában.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a frissen szedett projekttel támogatjuk a hazai gazdaságot és a helyi vállalkozókat.

Csakis az érés után leszedett termékeket kínáljuk vásárlóinknak, így tartva a frissességet, minőséget,

amit minden kiflisnek nyújtani szeretnénk.” – mondta Klekner Peter a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A Kifli.hu-nál kiemelten kezelik a fenntarthatóságot. Ennek része a Frissen szedett projekt is, mellyel helyi vállalkozókat támogatnak és a termékek kisebb távú mozgatása miatt, a környezetet is kevésbé terhelik. Ezen kívül számos más környezetkímélő megoldást kínál vásárlói számára a vállalat. Ilyen például a betétdíjas, később pedig ingyenesen újratölthető üvegcsomagolások használata, vagy az újrahasznosított papírzacskó is, amelynek visszagyűjtésére komoly hangsúlyt fektet a vállalat.

„A Kifli.hu-val való együttműködés már az elejétől fogva könnyű volt, mivel hasonlóak a céljaink, azaz, hogy a fogyasztók számára, magas minőségű friss zöldségeket és gyümölcsöket kínáljunk kedvező áron.

Ezen kívül mi is a legmodernebb mezőgazdasági megoldásokkal dolgozunk,

ahogy a Kifli.hu is innovatív szolgáltatásokat kínál vásárlói számára” – mondta el Bűdi Zsolt a Bács-Zöldért Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: sajtóközlemény