Back to top

Kulcsot adunk gazdálkodása biztonságához

A jövőbe tekintő gazda számára fontos, hogy ne csupán egy ’vasat’ vásároljon, amikor beruház egy mezőgazdasági gépbe vagy technológiába. A KITE Zrt. hivatalos márkakereskedőként nem csupán egy gépet ad át a vevőnek, hanem kulcsot ad a partnerei kezébe ahhoz, hogy a gép a vásárlás után is biztonságosan tudjon működni.

Mit jelent ez a kulcs?

A biztonságos after-sales zálogát.

Az Ön gépe biztonságban van, hiszen a gyártó is ezt várja el.

A világ nagy mezőgazdaságigép-gyártói a hivatalos márkakereskedőktől magas színvonalú szervizszolgáltatás nyújtását várják el, amelyhez minden szükséges eszközt megadnak, legyen az diagnosztika, speciális szerszám vagy szoftver.

Mindemellett, folyamatos képzéseket és oktatásokat biztosítanak a képviselő szakemberei számára, annak érdekében, hogy maximális színvonalú after-salest tudjanak nyújtani a vásárlóknak.

A gépe jól képzett szakértők kezében lesz

A KITE Zrt. több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusa közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában. Mindezt európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással és a munkára vállalt garanciával végzi.

Mindemellett érdemes figyelembe venni azt is, hogy egy mezőgazdasági gép értéke magasabb, ha hivatalos szervizben kezelik, mely használt gépként történő tovább értékesítésekor sokat nyomhat a latban.

A megrendelt alkatrész rövid határidővel ér el Önhöz

A minőségi szervizszolgáltatás biztosítására a KITE Zrt. az általa forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosít, melyre terméktől függően akár 12 hónapos alkatrész-jótállást is vállal. Átlagosan mintegy 90.000 féle cikk található raktáraikban. Logisztikai hátterük lehetővé teszi, hogy az ország bármely pontjára, rövid határidővel tudjanak termékeket szállítani.

24 órás alkatrészellátásuk hátterében pedig saját raktárkészleteiken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésükre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataik szállítják az árut.

A KITE Zrt. támogatja a proaktív szervizszemléletet

A John Deere az elmúlt években folyamatosan fejlesztette azt az innovatív technológiai elemekre épülő rendszerét, amellyel képes arra, hogy minél előbb tudjon egy esetleges meghibásodást előre jelezni. Ez szó szerint azt jelenti, hogy egy rendszer a szenzorok által jelzett adatokból már akkor ki tudja számítani, hogy mikor következik be az akár hosszabb állásidőt jelentő probléma, amikor a termelő még nem is tudja, hogy meghibásodhat a gépe. Ez a rendszer az Expert Alert, mely azért került kifejlesztésre, hogy segítse a géptulajdonosokat a hatékonyabb munkavégzés, ill. az optimális fogyasztás elérésében. Ezt a rendszert a John Deere kizárólag a hivatalos márkakereskedő számára teszi elérhetővé, mely Magyarországon a KITE Zrt., és amelynek szervize kiemelt figyelmet fordít az Expert Alert szolgáltatás minőségére. A cég központjában egy kizárólag erre a célra kialakított teremben egy mérnök kolléga folyamatosan nyomon követi a gépek adatait, riasztásait, elősegítve a proaktív szervizszemléletet. Teszi mindezt azért, hogy csökkentse a szervizidőt, valamint megelőzzön egy esetleges nagyobb meghibásodást.

Oktatatásokat szerveznek a gépet kezelő szakembereinek

Annak érdekében, hogy a mai modern berendezésekben rejlő többlet tudást a gazdák ki tudják használni mindenképpen készségszinten kell ismerniük a vásárolt berendezés felépítését, kezelését, telematikai rendszereinek működését, továbbá a gépek gyártói részéről is elvárás, hogy ezen eszközöket kiképzett személyek kezeljék.

A KITE Zrt. több szinten szervez oktatásokat a partnerei számára: alapszintű gépkezelői oktatás, alap- és középszintű ismétlő gépkezelői oktatás és emelt szintű képzés műszaki vezetőknek.

Segítenek a gépei minden igényt kielégítő beállításában

Iparági tapasztalat, hogy a gazdálkodók a mezőgazdasági gépek nagy részét azzal a beállítással és specifikációval használják, amellyel megvásárolták. A helyesen, a munkaművelethez beállított traktor-gép kapcsolattal akár milliókat is spórolhat az üzemanyag-fogyasztás csökkenése következtében, illetve kevesebb meghibásodás lesz a gépen, azaz kisebb a vevő üzemeltetési költsége. Emellett az agrotechnológiához illesztett műszaki megoldásokkal bizonyítottan magasabb hozamot érhetünk el.

Legújabb interjúnkat a témában az alábbi linken tekinthetik meg:

A biztonságos gépüzemeltetés záloga

 

A KITE Zrt. Műszaki Szolgáltatási Igazgatóságának kollégái támogatják, hogy a gazdálkodók gépei minden körülmények között üzembiztosan működjenek, emellett a Kiemelt Szolgáltatási Igazgatóság precíziós szaktanácsadással foglalkozó szakemberei, a gépüzemeltetést érintő teljeskörű tanácsadással járulnak hozzá a gazdák jövedelmezőségének növekedéséhez. (x)

Kollégáink elérhetőségéről ide kattintva tájékozódhat. Keressen minket bizalommal!

 

Forrás: 
KITE Zrt.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Precízió és digitalizáció a szántóföldi gazdálkodásban

Az elmúlt évtizedben a KITE Zrt. elébe ment mindannak, ami a következő évtized után az Európai Unióban a gazdákra vár. Június 1-jén Nádudvaron, 3-án Dalmandon, 9-én pedig Mezőfalván rendhagyó bemutatón vázolták, hogy a több oldalról szorongatott mezőgazdálkodásnak szerintük mi jelenti a kiutat.

Rendszeresen mezőgazdasági magánutakra tereli az autósokat a Google Maps

Érdemi problémává vált Németország néhány térségében, hogy a navigációs rendszerek mezőgazdasági területeken átvezető magánutakat jelölnek meg a legrövidebb vagy a leggyorsabb útvonalként. Az agrarheute.com portál foglalkozott a témával friss cikkében.

Szamóca, a csábító

A szamóca olyan gyümölcs, amit senkinek nem kell bemutatni. Csábító már a színe is, nem beszélve az illatáról, és persze a zamatáról. Jó hatással van az egészségre. Egyetlen hátránya, hogy meglehetősen sokba kerül, legalábbis az idei szezonban. Ettől függetlenül közkedvelt, fogyasztják frissen, vagy sokan lekvárt is készítenek belőle.

Mezőgazdasági pályázatfigyelő

Mi jelent meg, és mi módosult? Milyen határidőkre érdemes odafigyelni? Pályázati információ egyszerűen, egy helyen.

Megjelent a mezőgazdaság precíziós fejlesztéseit támogató pályázati felhívás

Az Agrárminisztérium 100 milliárd forint keretösszeggel hirdette meg a mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatását célzó pályázati felhívását – közölte Nagy István agrárminiszter.

A gazdálkodók nem eshetnek áldozatul a brüsszeli reformoknak

A közös agrárpolitika jövőjéről szóló lisszaboni tárgyalások az agrárminiszterek közötti egyetértéshez vezettek -mondta el facebook videójában Lisszabonban Feldman Zsolt, az AM mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára.

Milyenek lesznek a jövő traktorai?

A mezőgazdasági traktorok fejlesztési irányának prizmáján áttekintve azt kell mondani, hogy a jövő traktorai teljesen mások lesznek mint a maiak, de vajon milyenek?

xarvio™ CONNECT – Új eszköz a gépterminálok közti gyors, biztonságos és zökkenőmentes adatcseréhez

A BASF Digital Farming GmbH bemutatja a xarvio™ CONNECT elnevezésű új, hordozható hardvereszközt, amely a xarvio FIELD MANAGER és a gépterminálok közötti gyors, biztonságos és zökkenőmentes adatcserét segíti elő. Az innovatív megoldást Ausztria, Franciaország, Németország, Magyarország, Lengyelország, Ukrajna és az Egyesült Királyság területén kiválasztott gazdálkodók próbálják ki.

Ipari drónokkal foglalkozó cégbe száll be az MIB Invest Group

Új tulajdonossal bővült az ABZ Drone (Agrobot Kft). A Szekeres István által tulajdonolt MIB Invest Group jelentős részesedést vásárolt az ipari drónok, drónszoftverek kereskedelmével, szakszervizzel és drónpilótaképző tanfolyamokkal foglalkozó cégben.

Új támogatás nyílik az agráripari technológiai fejlesztések érdekében

A Budapest Bank Budapest Business Live sorozatának online konferenciáját június 8-án tartották, ahol ismertették azokat a támogatásokat, amelyek az agrárium modernizációjának és nemzetközi versenyképességének növelését célozzák. Kiemelendő a Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása, ami új lehetőséget ad a legmodernebb agráripari technológiák fejlesztésére.