0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 24.

Tartós és vonzó megjelenés: Indul a Kubota traktor második generációja

A Kubota márka folyamatosan arra törekszik, hogy a legjobb megoldásokat kínálja a felmerülő igényekre. Ennek szellemében vezeti be a japán gyártó két teljesen új kompakt traktor-szériáját a piacra. Mindkét új gépcsalád az V. fokozatú emissziós szabványnak megfelelő Kubota motorokkal van felszerelve, a karosszéria és a kezelőfedélzet pedig friss, vonzó megjelenést kapott.

Az új Kubota L1 kompakt traktort a tartósság, valamint a könnyű kezelhetőség és karbantartás érdekében tervezték. A vevő három tartományú HST hidrosztatikus váltót vagy szinkronizált kézi sebességváltót választhat, mindkét irányban nyolc fokozattal. Ezeket a traktorokat 45, 51 és 55 lóerős, négyhengeres dízelmotorok hajtják, amelyek megfelelnek a Stage V kipufogógáz-kibocsátási normának.

A Kubota kompakt traktorok egyik fő erőssége a tágas, kényelmes kezelőfelület, és az L1 sorozat ezt összecsukható ROPS borulásvédelmi rendszer hátsó vázával és állítható kormányoszlopával bizonyítja.

Az L1 sorozat nagy, akár 1750 kg-os hátsó függesztésű teherbíró képességgel is rendelkezik.

A második generációs L2 kompakt traktorok pedig a kényelem és a hatékonyság példátlan kombinációját kínálják, így tökéletes megoldást jelentenek az igényes szakemberek számára.

Az L2 szériában a vásárlók három különböző motorteljesítmény közül választhatnak, 45 és 61 lóerő között, egy mechanikus, teljesen szinkronizált F16/R16 sebességváltóval vagy egy három tartományú hidrosztatikus váltóval. A hátsó függesztés emelési kapacitása 1750 kg, amely lehetővé teszi a munkagépek széles választékának könnyű kezelését.

Az L2 sorozat új generációját a könnyű használat jellemzi.

Ezt bizonyítja például a teljesen felnyitható elülső motorháztető, amely a kezelő számára könnyű hozzáférést biztosít a motortér minden fontos szervizpontjához.

Ezenkívül a kúpkerékkel ellátott első tengely és az integrált szervokormány garantálja a kiváló manőverezhetőséget.

Mindkét traktor homlokrakodókkal felszerelhető a még sokoldalúbb felhasználás és a feladatok végzésének szélesebb skálája érdekében.

MMG Gazdahang

Hetente jelentkezik az MMG Gazdahang podcast adása, a legfontosabb hírekkel, izgalmas beszélgetésekkel és érdekességekkel a nagyvilágból. Hallgatni arany! Kattintson a lejátszóra és hallgassa meg a többi között beszélgetésünket a sikeres pályakezdésről Reng Zoltánnal a Hungrana Kft. vezérigazgatójával és Dusnoki Csabával a MATE osztatlan agrármérnök szakos hallgatójával, vagy nézze meg az MMG Direkt adását youtube csatornánkon.

Forrás: okiemrolnika.pl