0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

A Gemenc Zrt. vendégházai is kinyitottak

2021. május 7-étől a Gemenc Zrt. vendégházai is megnyitnak, így a turisták már több napos kirándulásokon is részt vehetnek Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdejében.

A szálláshelyeket előzetes bejelentkezés alapján védettségi igazolvánnyal rendelkezők, és a velük érkező kiskorúak vehetik igénybe.

A pörbölyi Ökoturisztikai Központ csak hétvégén tart nyitva, így az erdei iskola szálláshelyein egyelőre nem tud vendégeket fogadni az erdőgazdaság.

2021. május 1-jétől hétvégeken ideiglenes menetrend szerint újraindult a Gemenci Állami Erdei Vasút is. Ezzel egy időben, a hétvégi napokon a Gemenc Zrt. Ökoturisztikai Központja is kinyitott. Figyelemmel a koronavírus-járvány aktuális helyzetére, a járványügyi jogszabályokat betartva várja a turistákat a Gemenc Zrt.

A Gemenc Zrt. kiállításai egyelőre zárva tartanak.

A betartandó járványügyi szabályokról, az átmeneti nyitvatartási rendről és a Gemenci Állami Erdei Vasút ideiglenes menetrendjéről a Gemenc Zrt. hivatalos weboldalán (www.gemenczrt.hu) és az Ökoturisztikai Központ Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/OkoturisztikaiKozpontGemenc/) lehet részletesen tájékozódni.

Forrás: Gemenc Zrt.