Back to top

Magyar vállalkozások minőségi termékei a Kifli.hu kínálatában

Az innovatív online kiskereskedelmi vállalat már a piacra lépéstől kezdve kereste a magyar vállalkozásokkal a kapcsolatot, hogy minél szélesebb hazai termékkört tudjon kínálni vásárlóinak.

A magyar beszállítók termékei minden kategóriában elérhetőek. Így például a pékáruk között megtalálható számos adalékmentes, valódi kovásszal készülő termék. Ezeket olyan családi vállalkozások állítják elő, mint például a Marmorstein, vagy például A kis pékinas - Le Petit Boulanger.

Szintén régi együttműködő partner a Nektária Manufaktúra, amely 2012-ben alakult és egészséges, vitaminban gazdag gyümölcsleveket és szörpöket készít a fogyasztók számára.

Az előállított termék környezetbarát csomagolásba kerül és tartósítószertől, valamint hozzáadott cukortól mentes.

„A beszállítói körünk jól mutatja a közös értékeket, amelyek a Kifli.hu számára fontosak. Ez pedig a fenntartható, minőségi termékek kínálata a fogyasztók számára. A fejlesztéseink és a szolgáltatásink alapja is az, hogy minél magasabb minőségben, a lehető legjobb termékekkel tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. A friss árukat tekintve a kínálat 50%-a hazai termék. Ez kiemelkedő az ágazatban, de a stratégiai tervünk, hogy ezt még tovább fogjuk bővíteni” – mondta el Peter Klekner, a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A Bio termékek területén is van hazai partnere a Kifli.hu-nak, a Bio Fungi Kft.

A vállalkozás több mint 40 000 négyzetméteres területen termeszt gombát és a kezdetektől fogva beszállító partnere a Kifli.hu-nak.

A kínálatban a húsimádók is széles termékpalettából válogathatnak, többek között a NPK Beef különlegesen érlelt steak húsaiból és kész termékeiből. A vállalat kiemelt figyelmet fordít az alapanyagokra és saját, illetve szintén ökológiai szemlélettel rendelkező partnereitől vásárolt állatokból, kisüzemi körülmények között, kézműves módon készíti el a magas minőségű termékeiket.

A minőség a zöldségtermesztő partnereknél is fontos szempont, jó példa erre a Veresi Paradicsom, ahol figyelnek arra, hogy ne használjanak felesleges vegyszereket és fontosnak tartják a biológiai növényvédelem alkalmazását.

A rendkívül fejlett melegházas fejlesztéseknek köszönhetően, egész évben finom paradicsomokkal tudják ellátni a vásárlókat.

A Kifli.hu kínálatában más különlegességeket is találunk. Náluk kapható egyedül az Oonly víz, aminek palackjait 100%-ig újrahasznosítják. Az üres palackokat a Kifli.hu segítségével visszajuttathatják az Oonly gyártójához, ahol magas hőfokon kimossák az üveget, majd újratöltik és megint forgalomba kerül.

Az innovatív kiskereskedelmi vállalatnál nemcsak a fenntarthatóságra figyelnek, hanem az állatokra is, ez abban nyilvánul meg, hogy nem árulják ketrecben nagyüzemi körülmények között tenyésztett tyúkok tojásait.

Forrás: 
Kifli.hu

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Megkóstoltuk Vásárhelyen a marhapofát

Gondolt már arra, hogy kirántja a kocsonyát? És arra, hogy marhapatából bográcsost készít? Szerencsére mindig vannak vállalkozó szellemű amatőr szakácsok, akik bátran, fantáziával nyúlnak az alapanyagokhoz. Hódmezővásárhelyen, a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon meg is kóstoltuk ezeket a fogásokat a főzőversenyen.

Elegendő és jó minőségű kenyérgabona-vetőmag termett 2021-ben a magyar földeken

Aratás után hagyományosan augusztusban – az új kenyér havában –, Szent István napjára sütik az új búzából az első kenyeret. Az ország kenyere csakis kiváló minőségű gabonából készülhet, amelynek alapja a magas beltartalmi értékkel bíró vetőmag.

Tejeskávékkal lendült az őszbe a Szupermenta

A Szupermenta termékteszten ezúttal 28 „dobozos” tejeskávét vizsgáltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. Élelmiszerbiztonsági és -minőségi szempontból egyik termékkel sem akadt gond, tizenhat tejeskávé esetében azonban előfordultak jelölési hibák.

Felértékelődik a biomassza szerepe

A biomassza hasznosításának távlati lehetőségeiről és különösen a közép- és kelet- európai országok adottságairól és kihívásairól szólt a magyar és a szlovén agrárminisztérium közös szervezésében 2021. szeptember 27-én megrendezett nemzetközi online BIOEAST Forsight konferencia.

Ízletes, egészséges és fenntartható

Több bárány- és juhhúst kellene fogyasztaniuk az európaiaknak. Nemcsak amiatt, mert finom, egészséges és változatossá teszi a táplálkozást, hanem sokféle gazdasági, társadalmi, kulturális és ökológiai előnye miatt is.

Jöjj, "édes halál"! - Mennyire éri meg kevesebb cukrot fogyasztani?

A cukorfogyasztás visszaszorítása közel 500 000 halálesetet előzhetne meg egy tanulmány szerint.

Akár 0% is lehetne a zöldségek-gyümölcsök áfája?

Az Európai Parlament képviselői olyan módosítást tárgyaltak, amely lehetővé tenné, hogy a környezeti hatásukhoz igazítsák az élelmiszerek adózását. A módosítás révén akár el is törölhetik a zöldségek és gyümölcsök áfáját, írja a lemonde.fr hírportál.

30 éves az Axiál: „Ma is ugyanabba az irányba utazunk”

„Az Axiál Kft. fejlődése európai mércével mérve is rendkívüli, 30 év alatt a nagy nyugat-európai mintákat követő kisvállalkozásból követendő hazai példává váltunk.” – írta az AXIÁL Híradó jubileumi, a cég 30. születésnapjára megjelenő számában Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezető.

Szörp, szirup, tinktúra, tea

A 2012-es bükkszentkereszti gyógynövénynapokon kínálta először szörpjeit Kriván Nikolett. Olyan nagy volt azonban az érdeklődés irántuk, hogy jól működő kávézója mellett még abban az évben megalapította Bükkszentkereszten a Büxirup Manufaktúrát.

Megnyílt az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás

Pontosan ötven évvel ezelőtt rendezett hazánk vadászati kiállítást Budapesten. Ennyi idő távlatából most, szeptember 25-én a megújult Hungexpón ismét megnyitotta kapuit az „Egy a Természettel” világkiállítás. A rendezvény nem csupán a vadászatról szól, hanem az ember és természet harmóniájáról a fenntarthatóság szellemében.