Back to top

A Kifli.hu a LEN Európa-Bajnokság beszállítójaként segíti a sportolók kiszolgálását

A Rohlik Csoporthoz tartozó Kifli.hu biztosítja az élelmiszert és a vény nélkül kapható gyógyszereket az Úszó Európa-Bajnokság résztvevői számára. A május 10. és 23. között megrendezésre kerülő kontinens viadalon 51 ország 2300 versenyzője vesz részt.

Budapesten rendezik meg a COVID járvány kitörése óta eltelt időszak első komoly úszóversenyét az Olimpia előtt. Az Úszó Európa-Bajnokságra 2300 versenyző érkezik 51 országból. A legnagyobb létszámú csapattal a magyarok és az olaszok képviseltetik magukat. A világjárvány miatt nézők nélkül, buborékos rendszerben bonyolítják le az eseményt, a versenyzők 7 szállodában lesznek elszállásolva és csak a szállodában, valamint a Duna Arénában, illetve a nyíltvízi verseny helyszínén tartózkodhatnak.

Az utazást a szálláshelyek és a helyszínek között külön erre a célra kijelölt járatokkal biztosítják.

„Megtisztelő számunkra, hogy egy ilyen rangos versenynek lehetünk a partnerei. A Kifli.hu szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesen és biztonságos körülmények között tudjuk biztosítani a legjobb minőségű termékeket a versenyzők és a résztvevők számára. A buborékban különösen fontos, hogy érintésmentesen tudjanak vásárolni a sportolók. Bízom benne, hogy minél többen élni fognak az általunk biztosított vásárlási lehetőséggel és megtapasztalják, hogy milyen érzés Kiflisnek lenni”- mondta el Peter Klekner a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A Kifli.hu segítségével a versenyzők az Európa-Bajnokság ideje alatt a szállodájukból rendelhetnek bármilyen minőségi ételt és vény nélkül kapható gyógyszert a vállalat kínálatából.

Az innovatív online kiskereskedelmi vállalat napi két szállítási időpontot biztosít mind a 7 szállodába, valamint dedikált munkatársakat az ügyfélszolgálaton, aki kezelik a versenyzők megrendeléseit.

A futárok a kiszállításnál egy órás időablakkal dolgoznak, ezzel biztosítják, hogy a rendelést biztosan átvegyék és ne romoljanak meg az ételek a recepción. A kiszállítás teljesen ingyenes és érintésmentesen történik majd.

„A buborék rendszerben megrendezett LEN Európa-bajnokság egy olyan zárt mikrokörnyezetet teremt, amiben a sportolók és a résztvevők csak a versenyhelyszín és a szálláshely között mozoghatnak. Mindig felmerül azonban bel- vagy külföldi utazások alkalmával, hogy különféle apróságnak tűnő termékeket - vizet, üdítőt, háztartási vagy kozmetikai cikkeket stb. – be kell szerezzünk, amire a buborékban a sportolóknak és a csapatoknak nem nyílik lehetősége.

Ekkor jött az ötlet, hogy egy olyan kereskedő céget hívjunk partnerül, aki nem csak kiszállítást vállal a dedikált szálláshelyekre, hanem rugalmasan is le tudja követni az igényeket.

Örömmel lépünk együttműködésre a Rohlik cégcsoporthoz tartozó Kifli.hu szolgáltatóval, akitől azt reméljük, hogy csakúgy mint a budapesti ügyfeleiknek, a mi vendégeinknek is megkönnyítik a mindennapi vásárlásaikat”-mondta Wladár Sándor a Magyar Úszó Szövetség elnöke

Forrás: 
Kifli.hu

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Lúdágazati körkép - Csökkenő kereslet és termelés

A hazai víziszárnyas-ágazat folyamatosan a talpon maradásért küzd. A termelékenységet befolyásolta a madárinfluenza-járvány, emellett a koronavírus-világjárványhoz kapcsolódó korlátozások is visszavetették a lúdágazat termelését.

Gyomnövényből levélcsipsz...

Gyom is, méhlegelő is, emellett ehető vadzöldség... A selyemkórót gyakorlatilag mindenki ismeri, legalább látásból vagy a vele való küzdelem miatt. A legtöbben mégis valószínűleg csak felületesen ismerik, és éppen ezért csak a gyomot látják benne, pedig a tányérunkra is kerülhet, mint különleges ínyencség.

A fákon maradt a citrom

Rengeteg citrom romlott meg az ausztrál gazdáknál, mert nem találtak elég szedőt, ráadásul a szupermarketek is kevesebb gyümölcsöt kértek.

Növénykínzás: ilyen is van…

Nem csak ízlés dolga, ha befestett levelű növényt, vagy olyan kaktuszt veszünk, amire mű-, vagy szárazvirágot ragasztottak. Azért árusítanak csak ilyen giccseket, mert van aki megveszi. Az ízléstelenség mellett ez azonban egy élőlény kínzása is egyben...

Ipari drónokkal foglalkozó cégbe száll be az MIB Invest Group

Új tulajdonossal bővült az ABZ Drone (Agrobot Kft). A Szekeres István által tulajdonolt MIB Invest Group jelentős részesedést vásárolt az ipari drónok, drónszoftverek kereskedelmével, szakszervizzel és drónpilótaképző tanfolyamokkal foglalkozó cégben.

Támogatás elismert minőségrendszerek promóciós tevékenységéhez

Megjelent a „Minőségrendszerekhez kapcsolódó előállítói, termelői csoportosulások tájékoztatási és promóciós tevékenysége” című pályázati felhívás. A pályázat fő célja, hogy az Európai Unió és Magyarország által elismert minőségrendszerek ismertek és elismertek legyenek a piacok és a vásárlók körében. Az első benyújtási szakasz 2021. július 9-étől 2021. augusztus 9-éig tart.

Az emberek keresik a szépet

Az emberek a vírus miatt kialakult nehéz helyzetben sem veszítették el szépérzéküket, ami abban is megnyilvánul, hogy sok virágot ültetnek. A régi és az új fajtákat egyaránt keresik, mert örömüket lelik a kiskerti munkában és az eredményében. Parragi Péter és felesége, Parragi Edina a család nevét viselő kertészet alapítói fogalmaztak ekként.

Mozzarella mínusz tehén

A New Culture nevű startup a feljövőben lévő tehén nélküli tejiparban tevékenykedik. Olyan mikrobákat állítanak elő, amelyek tejfehérjét állítanak elő „tehenek bevonása” nélkül. Céjaik közt szerepel, hogy 2023 végére tehén nélküli mozzarellát dobjanak piacra.

Egyetemi innováció kerül a boltok polcaira

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) fiatal kutatóit és munkáikat bemutató sorozatunkban ezúttal egy új terméket üdvözölhetünk. Gyártása során teljesen új formát öltenek a felhasznált növényi alapanyagok, növelve a termék eltarthatóságát és egyszerűsítve a konyhai felhasználását. Az úgynevezett SalaDmi létrehozásában nagy szerepe van Csurka Tamás doktorandusznak.

Új támogatás nyílik az agráripari technológiai fejlesztések érdekében

A Budapest Bank Budapest Business Live sorozatának online konferenciáját június 8-án tartották, ahol ismertették azokat a támogatásokat, amelyek az agrárium modernizációjának és nemzetközi versenyképességének növelését célozzák. Kiemelendő a Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása, ami új lehetőséget ad a legmodernebb agráripari technológiák fejlesztésére.