0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Mozgásba hozza az öntözőrendszert

Az Alliance - a Yokohama Off-Highway Tires csoport tagja a forgó öntözőrendszerekhez alkalmas, új gumiabroncsot mutatott be Alliance 768 Value Plus néven.

A teljesen új gumiabroncs-mintázatot úgy tervezték, hogy nedves vagy akár iszapos körülmények között is hatékony tapadást biztosítson állandó terhelés alatt kötött, körkörös útvonalon történő mozgás során is.

A mintaelemek közötti nagy távolság biztosítja a kiváló öntisztító hatás mindenkori fenntartását, míg a lekerekített élek állandó hajtást biztosítanak, és egyúttal védik a növénykultúrát a sérülésektől.

Az erős műanyag váz még hosszabb és megbízhatóbb üzemi élettartamot tesz lehetővé.

A forró és száraz régiókban már régóta tudják, hogy a forgó öntözőrendszereknek a legkedvezőtlenebb feltételek, azaz magas hőmérséklet és intenzív napsütés mellett kell megbízhatóan működniük. Ugyanakkor a talaj és az öntözött termények kombinációja nedves, vagy akár sáros munkakörnyezetet hoz létre.

Az Alliance 768 Value Plus ezért olyan különleges ózonvegyületet tartalmaz, amely kiküszöböli a futófelület idő előtti öregedését és töredezését.

Ahogy a klímaváltozás folytatódik, egyre nagyobb szükség lesz az öntözőrendszerekre, köztük a forgó berendezésekre, például a félsivatagos területeken. A vadonatúj Alliance 768 Value Plus gumiabronccsal és annak három elérhető méretével (11.2-24, 14.9-24 és 11.2-38) az Alliance a tökéletes gumiabroncs-megoldást kínálja.

Forrás: alliance