0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Kéthetente egy haláleset az Egyesült Királyság gazdaságaiban

Harmincnégyen haltak meg az Egyesült Királyságban az elmúlt tizenkét hónapban (HSE 2021. március) a mezőgazdaságban. A legnagyobb kockázatot a gépek, a magasságban végzett munka, illetve az állatállomány jelentette – tájékoztatott az innovatív biztonságtechnikai megoldásokkal foglalkozó Agri-TechE.

Az innovatív gazdálkodókat, tudósokat, technológusokat és vállalkozókat összefogó hálózat mezőgazdasági üzemek biztonságának javítását célzó újításokat mutat be május 24-i rendezvényén.

A „Farmok biztonságának javítása az innovatív agrotechnikával” elnevezésű expón

a Farm365 egy gépbiztonsági és ellenőrzési alkalmazást ismertet, amelyet a berendezéseken található QR-kódok indítanak el, a Safe Ag Systems egy ingyenes interaktív kockázatértékelési eszközt állít ki,

amely az ISO31000 minőségbiztosítási rendszer betartását ellenőrzi, a Pathfindr pedig olyan munkaruhával érkezik a rendezvényre, amely figyelmezteti a viselőjét a mozgó gépekre.

Dr. Belinda Clarke, az Agri-TechE igazgatója szerint:

„A Covid-19 egyik következménye, hogy többen használják a digitális technológiákat, és bővül az alkalmazások köre.

Ez óriási lehetőséget teremt arra, hogy a biztonság és a megfelelőség a gazdálkodási kultúra részévé váljon. Növelni lehet a biztonságot a munkahelyeken olyan technológiákkal, amelyek könnyítik és gyorsítják az információkhoz történő hozzáférést, rögzítik az eseményeket, amikor bekövetkeznek, és biztosítják a veszélyre figyelmeztető jelzéseket.”

Forrás: gri-tech-e.co.uk