0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Találkozzunk Bábolnán!

Vetőmag- és egyéb termékújdonságokkal, professzionális szaktanácsadókkal és rengeteg ajándékkal várja a látogatókat az idén huszonöt éves RWA Magyarország a Bábolnai Gazdanapokon szeptember 9-11-én.

Hibridjei idén sem hiányozhatnak a fajtasorból. A négy G-SEED és két MAS kukorica mellett újdonságként kisebb cirokbemutatóra is készül.

A G-SEED hibridek közül a 300-as éréscsoport közepét képviseli a MAJORQUE nevű újdonság, amit érésidőben a GLORIETT követ a 300-as éréscsoport végén. Nem marad ki a bemutatóból a 2020-as fajtasori győztes PERSIC, valamint házon belüli kihívója, a teljesen új SUMERIC sem.

A MAS Seeds-et idén a 360-as FAO számú, tavaly már jó eredménnyel szereplő MAS 371D és a szintén újdonság MAS 440D képviseli 400-as FAO számmal.

Az RWA Magyarország az osztrák Raiffeisen Ware Austria AG leányvállalata. A kezdeti kis fióktelepből mára közel 25 milliárdos forgalmat bonyolító országos mezőgazdasági integrátorrá fejlődött. Az RWA csoport kilenc országban működtet leányvállalatot a közép-kelet-európai régióban. Magyarországon Ikrényben, Csongrádon, Kerekharaszton rendelkezik telephellyel és saját kikötőt üzemeltet Baján.

Az RWA Magyarország a kis-, közép- és nagytermelőket szolgálja ki agráripari termékekkel, egyebek mellett vetőmaggal, műtrágyával, növényvédő szerekkel, gázolajjal és AD Blue adalékanyaggal. Széles kapcsolatrendszerével terménykereskedőként is segíti a gazdálkodókat.

A legnagyobb saját fajta-szortimenttel, összesen 20 növényfaj több mint 100 fajtájával és több mint négyezer hektár szaporító területtel meghatározó szereplő a magyar vetőmagpiacon.

Ikrényi üzemében évente mintegy négyezer tonna saját vetőmagot dolgoz fel, partneri hálózatában összesen több mint tízezer tonna vetőmag feldolgozásában (például szaporításában) vesz részt.

2019-től a MAS Seeds exkluzív forgalmazója. Saját vetőmagmárkáját, a G-SEED-et 2018-ban kezdte bevezetni a magyar piacra.

Az RWA területi képviselői minden megyében megtalálhatók. Szaktanácsadást, piaci információt és táblára adaptált technológiát kínálnak a termelőknek.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu