0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Gregoire szőlőbetakarítógépek az AXIÁL kínálatában

A bortermelés lényege a minőségi szőlő előállítása és helyes kezelése. A termelési folyamat minden szakaszát alaposan meg kell ismerni és érteni, ellenkező esetben a végtermékben, a borban érződik a negatív hatás.

A Gregoire termékfejlesztése arra a szőlészeti ágazatban szerzett 40 éves tapasztalatra épül, amit a különböző éghajlatú területeken és régiókban a világ minden tájáról gyűjtött össze. Ez segítette a Gregoire-t abban, hogy a világ egyik vezető szőlőbetakarítógép-gyártója legyen.

Ma a márka a piac legszélesebb választékát képviseli modelljeivel, melyek bármely szőlőültetvény követelményeinek megfelelnek, de egyedi kihívásokra is specifikálhatók.

A Gregoire kombájnok jól ismertek és elismertek funkcionalitásuk, megbízhatóságuk, magas színvonalú műszaki- és vezetési kényelmük miatt. A minőségellenőrző rendszereik rendkívül megbízhatóvá teszik ezeket a gépeket, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy a lehető legjobbat hozza ki a gépből, a szőlőültetvényből és a szőlőből.

A Magyarországon található mintegy 65 ezer hektár szőlőültetvény az egyik legősibbnek tekinthető a világon. A híres tokaji az egyik legrégebbi borvidék, majdnem 300 éve, 1730-ban regisztrálták.

A magyar borok a világ minden táján nagy népszerűségnek örvendenek.

Az AXIÁL Kft. Magyarország egyik vezető mezőgazdaságigép-forgalmazója. A cég 1991-en jött létre Baján és dinamikus fejlődése a mai napig töretlen. Jelenleg 19 magyarországi telephellyel rendelkezik, ahol több mint 800 munkavállaló szolgálja ki az ügyfelek igényeit, használt és új mezőgazdasági-, építőipari-, anyagmozgató gépekkel, szervizzel, alkatrészekkel. Leányvállalatai révén pénzügyi- és bérleti szolgáltatásokat is kínál partnereinek. A bajai vállalat eltökélt szándéka, hogy korszerű gépekkel támogassa a hazai szőlőtermesztőket, ezért lép együttműködésre a Gregoire céggel.

A Gregoire története 1946-ig nyúlik vissza, ekkor még szerszámgyártóként volt ismert. 1978-tól fő tevékenysége a traktor vontatta szőlőkombájngyártás, 1989-től foglalkozik önjáró gépek gyártásával is.

Eleinte csak Európában terjeszkedett, de napjainkra már a világ több, mint 32 országában nagy sikereket ért el termékeivel – Ausztráliától Amerikáig.

Székhelye a franciaországi Cognac-ban található, ahol mintegy 200 munkavállalót foglalkoztat. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a Gregoire élen jár a szőlő-betakarítógépek piacán, neve egyet jelent a magas műszaki tartalommal, megbízhatósággal, minőséggel.

Az együttműködés értelmében az AXIÁL Kft. 2021. május 15-től kizárólagos forgalmazója, alkatrész- és szervizellátója a Gregoire szőlő-betakarítógépeknek.

Forrás: Gregoire/AXIÁL Kft.