0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

xarvio™ CONNECT – Új eszköz a gépterminálok közti gyors, biztonságos és zökkenőmentes adatcseréhez

A BASF Digital Farming GmbH bemutatja a xarvio™ CONNECT elnevezésű új, hordozható hardvereszközt, amely a xarvio FIELD MANAGER és a gépterminálok közötti gyors, biztonságos és zökkenőmentes adatcserét segíti elő. Az innovatív megoldást Ausztria, Franciaország, Németország, Magyarország, Lengyelország, Ukrajna és az Egyesült Királyság területén kiválasztott gazdálkodók próbálják ki.

Könnyen és még kényelmesebben használható, valamint teljes körű dokumentációt biztosít

A xarvio CONNECT SIM-kártya és mobiltelefon-hálózat segítségével zárt kommunikációs láncot hoz létre a xarvio FIELD MANAGER alkalmazással. Kényelmesen és könnyen használható: a gazdálkodók egyszerűen létrehoznak egy feladatot a xarvio FIELD MANAGER alkalmazásban, például vetést vagy trágyázást, majd vezeték nélküli kapcsolat segítségével exportálják a xarvio CONNECT készülékre.

A szántóföldre kiérve a xarvio CONNECT készüléket csatlakoztatják valamelyik gépterminál USB-portjához, majd a készüléket másolási üzemmódba kapcsolva a feladatátvitel folyamata automatikusan elindul.

Nincs szükség ISOBUS-ra vagy CANbus-integrációra. Az átvitt fájlok percek alatt feltöltődnek, és elkezdődhet azfeladat végrehajtása.

Egy adott feladat elvégzése után a terminál navigációját használva egyszerűen exportálhatóak az aktuális térképek a csatlakoztatott xarvio CONNECT készülékre. Az USB kábel kihúzásával vagy a terminál kikapcsolásával a készülék átviteli módra fog váltani és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül megosztja az exportált térképeket a xarvio FIELD MANAGER alkalmazással. Ez biztosítja a kiválasztott mezők és zónák feladatainak dokumentálását. A gazdálkodók és a tanácsadók ezekkel az információkkal értékelhetik a gépek teljesítményét, a növényeket és a szántóföldi körülményeket, valamint lehetőségük van a kijuttatások minőségének és hatékonyságának nyomonkövetésére illetve egyszerű dokumentálására,ami növeli az átláthatóságot és javítja az általános minőség-ellenőrzést.

„Fő prioritásunk, hogy kényelmesebbé és produktívabbá tegyük a gazdálkodást. A xarvio CONNECT azzal segíti ennek elérését, hogy innovatív, hordozható hardvermegoldással ötvözi piacvezető, növénytermesztést optimalizáló platformunkat, a xarvio FIELD MANAGER-t.

Az új eszköz időt takarít meg a gazdálkodók számára, miközben csökkenti a hibalehetőségeket, mivel a gépterminál integrálása gyors, egyszerű és nincs szükség USB-meghajtóra”

– összegez Denis Khomich, a BASF Digital Farming digitális gazdálkodás mérnöki osztályának vezetője.

A xarvio CONNECT eszközről itt talál további információkat, és akár magát a terméket is kipróbálhatja.

Forrás: BASF Hungária Kft.