0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Meglephetünk egy virágcsokorral?

Egy ország mosolyát szeretnék előcsalogatni június 28-án hazánk lelkes és a közös jóért örömmel adakozó „virágos” szak­emberei (virágüzletek, kertészeti árudák, faiskolák), vagyis újra itt a nagysikerű VIRÁGGAL EGY MOSOLYÉRT országos akció.

Szinte hihetetlen, hogy ilyen szerencsés lehet bárki! Pedig így van, hiszen nincs más tennivaló, mint nyitott szemmel járni ezen a napon kis hazánkban, illetve az országhatáron túli magyarlakta területeken is, ugyanis több tízezer közterületekre kihe­lyezett virág várja a szerencsés és boldog megtalálóját ezen a napon. A cél csak ennyi: Legyen szép a napod! Akár a tiéd, akár azé, akinek örömet szerzel a megtalált virággal. Tudjuk, bár szokatlanul hangzik, de a megtaláló haza­viheti vagy tovább ajándékozhatja a virágot, ezt a szeretettel készült kis műalkotást annak, akinek szeretné.

A virág ezerféle üzenet hordozója: a virág ártatlansága, tisztasága és szépsége máshoz nem fogható.

A virág képes elmesélni nekünk a színeket, a formák izgalmasságát, az illatok teltségét vagy éppen frissességét. A virág maga az élet, a virág az emberi kapcsolatok hírvivője.

Vigyük, vigyétek Ti is, Önök is hírét annak, hogy egy virággal képesek lehetünk szebbé varázsolni a pillanatot bárki számára!

Szervezők azt kérik, ha valaki üzenni szeretne, hogy mekkora öröm volt megtalálni, vagy épp elajándékozni a megtalált virágot, töltsön fel egy, a virággal közös fotót magáról, vagy a megajándékozott személyről a Virággal egy mosolyért facebook oldalra, és tegye oda az üzenetek mellé a #virággalegymosolyert üzenetet is. Minden kihelyezett virágban ta­lálható egy betűzőkártya, a virágot kihelyező virágüzlet, kertészeti áruda, faiskola elérhetőségével, a posztban jelöljék meg őket is a kedvességükért cserébe.

A megtalálóktól mindössze egy kedves mosolyt várnak vissza a kampányban részt vevők.

Mutassuk meg, hogy ezen a napon egy egész ország képes mosolyogni! Higgyük el magunkról, hogy pozitív és örömteli kezdeményezésekkel képesek vagyunk összefogni egy nagyobb jó érdekében, mert ha most sikerül, később akár nehezebb időkben is menni fog.

Ahogy Illés Gyula fogalmaz: „…ott bujkálni a két szemedben, rejtőzködni mosolyodban”.

Elő azokkal a mosolyokkal, hiszen virágot adni és kapni az egyik olyan élmény, amely legtovább él az emlékezetünkben.

Szeretettel vár minden kedves virágot kereső embert június 28-án: A Virággal egy mosolyért mozgalma!

Forrás: Flora Hungaria Nagybani Virágpiac