0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 2.

Mezőgazdasági pályázatfigyelő

Mi jelent meg, és mi módosult? Milyen határidőkre érdemes odafigyelni? Pályázati információ egyszerűen, egy helyen.

Módosult

a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kertészeti üzemek korszerűsítése” című (VP2-4.1.3-20 kódszámú) felhívás dokumentációja. Nem támogathatók azok a kérelmek, amelyek esetében a kérelemre adott összpontszám nem éri el a minimális 50 pontot, továbbá az üzleti terv minőségére adható 55 ponton belül a 30 pont helyett a 25 pontot.

Módosult

a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása” című (VP2-4.1.3.2-4.1.3.3.-5.1.1-21 kódszámú) felhívás dokumentációja. Kiegészült a Gyakran Ismételt Kérdések dokumentummal.

Módosult

a Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett felhívások vonatkozásában elfogadott garanciaszervezetek listája, amelyet továbbra is a palyazat.gov.hu oldalon, a Vidékfejlesztési Program főoldalán lehet elérni.

Megjelent

a támogatásból megvalósuló fejlesztések központi monitoringjáról és nyilvántartásáról szóló 60/2014. (III. 6.) Korm. rendelet szerinti nyilvántartás elvégzéséhez kapcsolódó, 2021. évi költségvetési előirányzatok listája, amely letölthető a palyazat.gov.hu oldalról.

Módosult

a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Állattartó telepek megújításának támogatása” című (VP2-4.1.1.9-21 kódszámú) felhívás dokumentációja. Törölték a 6.1.2.4. pontot: a CSMT és az ÖCSG vonatkozásában nem szükséges nyilvántartásba vételt igazoló dokumentumot benyújtani. Ezt figyelembe véve a tartalmi értékelési szempontok 6.5 pontját is módosították. A felhívás 5.5 Piaci ár igazolása alfejezet kiegészült az e-mail levelezés lehetőséggel az árajánlatkérések és az ajánlatok beérkezésének dokumentálása tekintetében. A 4.4.2. Kiválasztási kritériumok fejezetben módosult a 6.4 pont jelű tartalmi értékelési szempont. (További részletek: palyazat.gov.hu)

Forrás: palyazat.gov.hu