Back to top

Összefogott a két nagyágyú - házhoz megy a magyar Penny

Házhoz is lehet rendelni a Penny Marketekből, egyelőre csak néhány budapesti kerületben a Netpincér futárai viszik ki a megrendeléseket. A két cég hosszú távra tervez.

Együttműködésre lépett a Netpincér és a Penny Market Pécs után Budapesten is - erősítette meg a Buksza információit a Netpincér - írja a Napi.hu. A partnerség nem meglepő, Patai Zoltán a múlt évben a Napi.hu-nak adott interjújában már utalt arra, hogy élelmiszerláncokkal tárgyalnak az esetleges együttműködésről, de akkor neveket nem mondott.

A Netpincér tavaly saját bolttal elindította a fővárosban az élelmiszer-házhozszállítást. 

A Penny Markettel történő együttműködésről kérdésükre Blaumann Debóra, a Netpincér marketingvezetője azt mondta: "Egyre növekszik az igény arra, hogy mindent, amire csak rövid időn belül szükségük lehet, akár 30 perc alatt házhoz tudjanak rendelni. A NetPincérnél azon dolgozunk, hogy ezt minél szélesebb körben elérhetővé tegyük, mind a lefedettség, mind a partnereink száma és sokszínűsége tekintetében. Éppen ezért örülünk annak, hogy ma már az ország egyik vezető kereskedelmi lánca, a Penny Market is csatlakozott partnereinkhez."

Először Pécs, aztán jött a főváros

Az 5 ezer éttermi partner mellett ma már több, mint 300 partnerüzletükből kérhetnek a megrendelők házhoz szállítást a Netpincértől akár 30 percen belül.

Legyen szó élelmiszerről, háztartási eszközökről, virágról, állateledelről vagy éppen táplálékkiegészítőről. Partnereik száma pedig szinte napról napra nő.

Most pedig az ország egyik vezető kereskedelmi lánca csatlakozott, ami azt jelzi a Netpincér szerint, hogy a Penny is perspektívát lát a gyorskereskedelemben és a több mint másfél milliós megrendelői bázisból egyre többen juthatnak hozzá a Penny termékeihez. 

A megállapodás keretében elsőként április 26-án Pécsett indult el a NetPincér Go kiszállítás a Penny Market-üzletből. A sikeres együttműködés eredményeként június 8-án további budapesti üzletekből is megkezdődött a kiszállítás. Ennek keretében jelenleg a III., XI., X., VII., valamint a VIII. kerületi Penny Market-üzletek érhetőek el a NetPincéren keresztül. Ezen üzletek lefedik a belváros nagy részét. Az V.,VI., IX., valamint a XIII. kerület egy részén lakó megrendelők is kérhetnek pennys termékeket.

A Penny a legújabb, de nem csak onnan lehet kérni

A két cég hosszú távra tervez, már jelenleg is újabb Penny-üzletek bevonásán dolgoznak és közben folyamatosan szélesítik a boltlánctól rendelhető termékek kínálatát.

Az első hetek tapasztalatait pozitívnak nevezte a Netpincér illetékese.

Erre utal többek között, hogy volt olyan nap, amikor a visszatérő vásárlók - azaz újból rendelők - aránya meghaladta a 80 százalékot. 

A Penny Market egyéként nem az első élelmiszert is forgalmazó lánc a netpincéres partnerek között, a futárcég a Borhálóval, a Coopal, a Norbi Update, az OMV kutakon működő Spar Expressekkel is szállít a megrendelőknek. 

Forrás: 
Napi.hu

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Megkóstoltuk Vásárhelyen a marhapofát

Gondolt már arra, hogy kirántja a kocsonyát? És arra, hogy marhapatából bográcsost készít? Szerencsére mindig vannak vállalkozó szellemű amatőr szakácsok, akik bátran, fantáziával nyúlnak az alapanyagokhoz. Hódmezővásárhelyen, a 28. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon meg is kóstoltuk ezeket a fogásokat a főzőversenyen.

Elegendő és jó minőségű kenyérgabona-vetőmag termett 2021-ben a magyar földeken

Aratás után hagyományosan augusztusban – az új kenyér havában –, Szent István napjára sütik az új búzából az első kenyeret. Az ország kenyere csakis kiváló minőségű gabonából készülhet, amelynek alapja a magas beltartalmi értékkel bíró vetőmag.

Tejeskávékkal lendült az őszbe a Szupermenta

A Szupermenta termékteszten ezúttal 28 „dobozos” tejeskávét vizsgáltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. Élelmiszerbiztonsági és -minőségi szempontból egyik termékkel sem akadt gond, tizenhat tejeskávé esetében azonban előfordultak jelölési hibák.

Felértékelődik a biomassza szerepe

A biomassza hasznosításának távlati lehetőségeiről és különösen a közép- és kelet- európai országok adottságairól és kihívásairól szólt a magyar és a szlovén agrárminisztérium közös szervezésében 2021. szeptember 27-én megrendezett nemzetközi online BIOEAST Forsight konferencia.

Ízletes, egészséges és fenntartható

Több bárány- és juhhúst kellene fogyasztaniuk az európaiaknak. Nemcsak amiatt, mert finom, egészséges és változatossá teszi a táplálkozást, hanem sokféle gazdasági, társadalmi, kulturális és ökológiai előnye miatt is.

Jöjj, "édes halál"! - Mennyire éri meg kevesebb cukrot fogyasztani?

A cukorfogyasztás visszaszorítása közel 500 000 halálesetet előzhetne meg egy tanulmány szerint.

Akár 0% is lehetne a zöldségek-gyümölcsök áfája?

Az Európai Parlament képviselői olyan módosítást tárgyaltak, amely lehetővé tenné, hogy a környezeti hatásukhoz igazítsák az élelmiszerek adózását. A módosítás révén akár el is törölhetik a zöldségek és gyümölcsök áfáját, írja a lemonde.fr hírportál.

30 éves az Axiál: „Ma is ugyanabba az irányba utazunk”

„Az Axiál Kft. fejlődése európai mércével mérve is rendkívüli, 30 év alatt a nagy nyugat-európai mintákat követő kisvállalkozásból követendő hazai példává váltunk.” – írta az AXIÁL Híradó jubileumi, a cég 30. születésnapjára megjelenő számában Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezető.

Szörp, szirup, tinktúra, tea

A 2012-es bükkszentkereszti gyógynövénynapokon kínálta először szörpjeit Kriván Nikolett. Olyan nagy volt azonban az érdeklődés irántuk, hogy jól működő kávézója mellett még abban az évben megalapította Bükkszentkereszten a Büxirup Manufaktúrát.

Követendő példa az ezeréves határnál

Vannak olyan vidékek Romániában, ahol még mindig visszafogottan gondolkodnak a mezőgazdasági társulásról, mert egyesek emlékezetében még mindig elevenen él a szocialista tervgazdaságon alapuló termelőszövetkezeti rémálom. Szerencsére, a rendszerváltás óta eltelt 30 esztendő alatt felnőtt egy nemzedék, amelynek a tagjait már nem kísérti a múlt szelleme.