0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. február 21.

Mezőgazdasági pályázatfigyelő

Mi jelent meg, és mi módosult? Milyen határidőkre érdemes odafigyelni? Pályázati információ egyszerűen, egy helyen.

Megjelent

az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv az „Élelmiszeripari üzemek fejlesztése” című (VP3-4.2.1-4.2.2-1-21 kódszámú) felhíváshoz.

Megjelent

az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv a „Kertészeti üzemek megújításának támogatása” című (VP2-4.1.3.5-21 kódszámú) felhíváshoz.

Megjelent

az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv a „Külterületi helyi közutak fejlesztése” című (VP6-7.2.1.1-21 kódszámú) felhíváshoz.

Módosult

az európai uniós forrásból finanszírozott önálló és kombinált hitelprogramok Eljárási Rendje dokumentáció.

Módosult

a Széchenyi2020 keretében megjelent „Kertészeti üzemek korszerűsítése” című (VP2-4.1.3-20 kódszámú) felhívás dokumentációja. Nem támogathatók azok a kérelmek, amelyek esetében a fenti szempontrendszer alapján a kérelemre adott összpontszám nem éri el a minimális 50 pontot, továbbá az üzleti terv minőségére adható 55 ponton belül a 30 pont helyett a 25 pontot.

Módosult

a Széchenyi2020 keretében megjelent „Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása” című (VP2-4.1.3.2-4.1.3.3.-5.1.1-21 kódszámú) felhívás dokumentációja. Kiegészült a Gyakran Ismételt Kérdések dokumentummal.

Módosult

a Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett felhívások vonatkozásában elfogadott garanciaszervezetek listája. A módosított lista a palyazat.gov.hu oldalon, a Vidékfejlesztési Program főoldalán érhető el.

Módosult

a Széchenyi2020 keretében megjelent „Állattartó telepek megújításának támogatása” című (VP2-4.1.1.9-21 kódszámú) felhívás dokumentációja. Törölték a felhívás 6.1.2.4. pontját. A CSMT és az ÖCSG vonatkozásában nem szükséges nyilvántartásba vételt igazoló dokumentumot benyújtani, és ezzel összefüggésben a tartalmi értékelési szempontok 6.5 pontja is módosításra került. A felhívás 5.5 Piaci ár igazolása alfejezete kiegészült az e-mailes levelezés lehetőséggel az árajánlatkérések és az ajánlatok beérkezése dokumentálása tekintetében. A 4.4.2. Kiválasztási kritériumok fejezetben módosult a 6.4 pont jelű tartalmi értékelési szempont. (További részletek: palyazat.gov.hu)

Forrás: palyazat.gov.hu