0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Szabadtartásból származó tojásokkal bővül a Lidl tojásválasztéka

A Lidl Svájc fenntarthatóbbá, állatbarátabbá és regionálisabbá kívánja tenni tojáskínálatát. Mostantól különböző svájci régiók szabadtartásából származó tojásokat, valamint az IP Suisse irányelvei szerint előállított Terra Natura tojásokat forgalmaz.

A Lidl lépése a hústermékekre vonatkozó állatjóléti irányelvek közelmúltbeli bevezetését követte. Annak érdekében, hogy a vásárlóknak gyors és könnyű eligazodást nyújtson a célzott vásárlási döntéshez, a svájci állatjóléti szervezettel, az STS-szel együttműködve egy egyszerű címkét fejlesztettek ki.

A Lidl Svájc fenntarthatóbbá teszi tojáskínálatát és több új terméket vezet be.

A Svájc-szerte kapható kínálat új termékei közé tartozik a 10-es csomagban kapható szabadtartású svájci tojás és a 6-os csomagolású szintén szabadtartású tojás, amelyeket a Lidl saját márkája, a Terra Natura neve alatt árul. A kiskereskedő ezzel a lépéssel tovább bővíti a svájci termékek választékát az egész bolthálózatában.

Regionális tojástermékek

A kiskereskedő Közép-Svájc, Északnyugat-Svájc, Bern, Romandia, Ticino, Kelet-Svájc és Zürich régióinak beszállítóival dolgozik együtt a kínálat regionalizálása érdekében. Constantin Waldspurger, a Lidl Svájc beszerzési ügyvezető igazgatója elmondta:

„a regionális termékek nagyon népszerűek vásárlóink körében.

Új kínálatunkkal erre az igényre reagálunk, és bővítjük regionális termékeink választékát.”

Forrás: esmmagazin.com