0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

45 év szakmai tudás egyhelyen

A KITE több mint 45 éve tölt be vezető szerepet a magyar mezőgazdasági életben. Ezen idő alatt rengeteg szakmai tudás, kísérleti eredmény gyűlt össze.

A PGR Tudásbázis elkészítésének és üzemeltetésének célja, hogy a KITE-ben évtizedek alatt felgyülemlett szaktudást, eredményeket egy közös platformon, jól strukturált módon, ne elaprózva (több helyen), hanem összegyűjtve, egy erre kifejlesztett tárházban tudjuk elhelyezni és átadni az Ön részére.

Kamatoztassa ezt a tudást Ön is!

Agrotechnológiai, műszaki és IT oldalról a szakmai anyagok, előrejelzések, tutoriálok, egyszóval minden információ, amire Önnek és a PGR szaktanácsadójának egyaránt szüksége lehet folyamatosan kerülnek feltöltésre, így biztosítva, hogy Ön naprakész információkhoz jusson és ez által hatékonyabban és gazdaságosabban működtethesse gazdaságát.

Mindent tudni akar? – Regisztráljon!

A Tudásbázis jogosultsági rendszerhez kötött, ami azt jelenti, hogy bizonyos tartalmak publikusan, regisztráció nélkül is elérhetők, mélyebb szakmai tartalmak viszont csak PGR fiókkal rendelkező felhasználók számára hozzáférhetők.

Az egyes szakmai anyagok mappákba rendezve jól strukturált, könnyen kezelhető formában jelennek meg.

Négy főmappa – és az adott mappában további almappák – között válogathat, amelyben a szakmai anyagok találhatók. A mappákban szabadszavas, illetve címke alapú kereséssel juthat hozzá a feltöltött anyagokhoz, melyek a jogosultságtól függően listázódnak ki.

  • Agrotechnológia
  • Műszaki megoldások
  • Precíziós technológia
  • Szaktanácsadási információs rendszer

youtube://v/-8MSneHBjzM

 

Felkeltettük az érdeklődését?

Keresse területileg illetékes precíziós szaktanácsadóinkat bizalommal!

Elérhetőségüket megtalálhatja ide kattintva. (x)

Forrás: KITE Zrt.