0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Az év traktorát is hozzák Bábolnára

Egyebek mellett két MASSEY FERGUSON újdonsággal, FARMTECH pótkocsikkal, trágyaszóróval és precíziós kijuttatásra alkalmas KERTITOX permetező géppel érkezik a Bábolnai Gazdanapokra az Agro-Alfa Kft. szeptember 9-11-én.

A jövőre harminc éves vállalkozás 20-25 éves ügyfélkapcsolatokat ápol mezőgazdasági vállalkozásokkal, gazdálkodókkal, őstermelőkkel és világmárkákat képvisel a mezőgazdasági gépforgalmazásban, alkatrészellátásban, valamint szervizben.

A Bábolnai Gazdanapokon 2008 óta vesznek részt kiállítóként, amely nyugat-dunántúli vállalkozásként egyik központi rendezvényüknek számít

– mondta el Virágh Csaba, gépértékesítési vezető.

Minden, ügyfélkörük számára fontos minőségi és prémium kategóriás gépüket szeretnék bemutatni a vásáron.

Massey Ferguson traktorokat és szálastakarmány-betakarító gépeket, Lemken talajművelő gépeket, McHale bálázókat és bálacsomagolókat, Farmtech pótkocsikat, trágyaszórókat, Kertitox permetezőgépeket, valamint Güttler talajművelőgépeket állítanak ki.

Hozzátette: utóbbiból országosan kimagasló forgalmat értek el tavaly. Összességében rekordot döntöttek gépforgalmazásban 2020-ban, még a szállítási nehézségek és alapanyag-áremelések ellenére is, amiben a jól átgondolt portfólió és készletezés játszotta a legnagyobb szerepet.

Úgy vélik, idén is erős évnek néznek elébe, elsősorban a sok nyitott korszerűsítési és fejlesztési pályázat miatt. Az európai pályázati dömpinggel összefüggő gyártókapacitás-gondok előszelét már ők is észlelik.

A problémákat előrendelésekkel és opcionális szerződésekkel igyekeznek megelőzni.

Újdonságként hozzák a 34. Bábolnai Gazdanapokra a MASSEY FERGUSON 8S.265 típusú 265 lőerős, exclusive felszereltségű traktorát, amely idén az év traktora cím büszke tulajdonosa,

valamint 5S sorozatszámú számú „kistestvérét”, egy teljesen új koncepció alapján tervezett erőgépet.

Érdekes lehet a látogatók számára a Farmtech teknő-felépítményes pótkocsi-kínálata, amely nagy mennyiségű ömlesztett anyag szállítására alkalmas, valamint közelebbről meg lehet majd vizsgálni a Farmtech trágyaszóró pótkocsijait is, amelyek az ÁTK pályázatok kapcsán váltak népszerűvé.

A FARMGÉP a gyártója annak a prémium kategóriás, KERTITOX ISOBUS-rendszerű permezetőgépnek, amely precíziós kijuttatásra is alkalmas.

Az Agro-Alfánál szezonban munkaidő után is elérhetőek a szakképzett értékesítők és tanácsadók, hiszen tapasztalt mezőgazdasági szolgáltatóként mindig igyekeztek két lábbal a földön állni – hívta fel a figyelmet Virágh Csaba.

Forrás: