0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Keresett a mini görögdinnye

A Kraaijeveld holland zöldség-gyümölcs cég évek óta együttműködik dél-amerikai partnerekkel, télen Brazíliából importálják a görögdinnyét.

A kereskedő cég beszerzési vezetője, Arjan Theunisse szerint idén ismét kiváló minőségű, szilárd húsú és hosszú eltarthatóságú dinnyét tudnak kínálni. A görögdinnye mellett Galia, kantalup, Charentais sárgadinnyét is vesznek.

Néhány évvel ezelőtt kezdték el forgalmazni a mini görögdinnyét, amit a fogyasztók hamar megkedveltek és idén ismét nagyon keresett.

A mini dinnyét szerződéses formában értékesítik, azaz bizonyos időszakra a mennyiségben és az árban is megállapodnak a vevőkkel. Emellett a kiskereskedelmi ügyfelek speciális csomagolásban, címkézve vagy egyedi – CHEP/LPR – raklapon is kérhetik a dinnyét. A Kraaijeveld cég a feldolgozóipar számára is kínál dinnyét. Az egyedi tulajdonságokat, a gyümölcshús ropogósságát a vevő kéréséhez igazítják a beszállítókkal történő szoros egyeztetéseknek köszönhetően. A Brix értéket, a címkézést és a csomagolást is személyre szabottan vállalják, ennek köszönhetően a dinnyék mind kézzel, mind géppel mindig a megfelelő módon kerülnek feldolgozásra a feldolgozó partnernél.

A felhalmozott szaktudásnak köszönhetően a feldolgozóipari ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy a minőség mindig megfelelő lesz.

A Kraaijeveld nemcsak dinnyét, hanem számos zöldség- és gyümölcsfélét, valamint gyömbért is forgalmaz.

Forrás: Kertészet és Szőlészet