0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Easyconnect zárt áttöltőrendszer a Bayer közreműködésével

A CropLife Europe azon célkitűzésével összhangban, hogy 2030-ra mindenhol elérhetővé tegyék a zárt áttöltőrendszereket (CTS) az európai gazdák és kezelők számára, a Bayer is csatlakozott az easyconnect zárt áttöltőrendszer fejlesztését végző, több iparágat is lefedő csoporthoz.

Az ADAMA, a BASF, a Belchim Crop Protection, a Certis Europe, a Corteva Agriscience, az FMC Corporation, a Nufarm, a Rovensa Group és a Syngenta mellett a Bayer is részt vesz az easyconnect rendszer piaci bevezetésében. A technológia vonzó, gyors, biztonságos és praktikus megoldást kínál az európai gazdák és kezelők számára. Ezzel egy időben a Bayer továbbra is támogatja a zárt áttöltő rendszerek kereskedelemben elérhető megoldásainak bevezetését.

„Az easyconnect munkacsoport örömmel köszönti a Bayert tagjai között, és nagyra értékeli az easyconnect rendszer támogatása révén nyújtott hozzájárulását ahhoz a végső célkitűzésünkhöz, hogy a zárt áttöltőrendszereket Európa-szerte elérhetővé tegyük”

– nyilatkozta Louise Brinkworth, a Corteva Agriscience EMEA régiójának termékbiztonsági vezetője, valamint az easyconnect CTS munkacsoport irányítóbizottságának elnöke.

Az ADAMA, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Certis Europe, Corteva Agriscience, FMC Corporation, Nufarm, Rovensa Group és a Syngenta részvételével egyre több növényvédő szer gyártó támogatja az easyconnect zárt áttöltő rendszer bevezetését. Ez lehetővé teszi, hogy a korábbi módszerekhez képest a termelők és gépkezelők Európa-szerte rugalmasabban, gyorsabban, egyszerűbben és biztonságosabban használhassák a növényvédő szereket.

„A Bayer elkötelezetten igyekszik előmozdítani a CTS rendszerek bevezetését, hogy tovább javítsuk a kezelők biztonságát és a környezet védelmét a növényvédő szerek használata során végzett keverési, töltési és tartálymosási folyamatok során. Ezzel a vállalással összhangban a Bayer 2014 óta népszerűsíti a CTS rendszereket.

Még rugalmasabb megoldásokat szeretnénk kínálni a gazdák számára, ezért a Bayer örömmel csatlakozott az „easyconnect” szakmai munkacsoporthoz, hogy teljes mértékben kiaknázhassuk a megoldásban rejlő előnyöket”

– fejtette ki Fabrice Houdebert, a Bayer EMEA regionális marketingosztályának vezetője.

Az első piaci bevezetésre várhatóan 2022-ben kerül sor Dániában és Hollandiában, ezt követi Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság 2023-ban, valamint várhatóan több másik országban is.

Az easyconnect rendszer nyílt technológia, amely minden érdekelt mezőgazdasági szereplő számára rendelkezésre áll. Örömmel vesszük, ha az agrokémiai iparág további szereplői, a berendezésgyártók, és egyéb, az „easyconnect” rendszer piacra bocsátásában érdekelt felek felveszik a kapcsolatot az említett vállalatok bármelyikével.

Forrás: sajtóközlemény