0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Elismerések a Bábolnai Gazdanapok alkalmából

A Bábolnai Gazdanapok történetében hagyomány, hogy átadjuk a Magyar Mezőgazdaság Kft szakmai díjait a kiállítás legjobbjai számára.

Idén három cég és két a munkánkat segítő szakember vehette át az elismeréseket Sári Enikőtől, a Magyar Mezőgazdaság Kft. ügyvezető igazgatójától és Tarpataki Tamástól, agrárpiacért felelős helyettes államtitkártól. Utóbbi köszöntőjében megköszönte a kiállítóknak, hogy a covidos év után is időt, energiát és pénzt áldoztak a kiállítási részvételre.

„A 2021-es év magyar mezőgépe” díjat a Bábolnán kiállító hazai gépgyártók közül a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt hazai innováció, egy folyékony műtrágya-injektáló berendezésért a NorAn Kft vehette át, a céget  Sütő-Kovács Andrea képviselte.

A Magyar Mezőgazdaság Kft. ebben az évben színes szakmai programok lebonyolításáért az Agrotec Magyarország Kft.-nek ítélte a szakmai program különdíját, melyet Illés Zoltán, az Agrotec Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója vett át.

Idén a Marton Genetics cégcsoport kimagaslóan sokat tett azért, hogy a Bábolnai Gazdanapok fajtakísérleti bemutatói népszerűek legyenek. Ezért nekik ítéltük a „Legjobb marketing” díjat, melyet Sándorfy András, a Marton Genetics ügyvezető igazgatója vett át.

A Bábolnai Gazdanapok hosszú évtizedes szakmai munkájában évről-évre nagyon sokat tesz két, a szakmában igen ismert és elismert ember, dr. Kiss Erzsébet és Antos Gábor. Szerkesztőségünk „Szakmai elismerés” díjjal hálálja meg a munkájukat.

Kiadónk hagyományosan elismeréseket ad át a Bábolnai Gazdanapok alkalmából. Képünkön a díjazott szakértők, illetve cégek képviselői láthatók: Dr. Balla Zoltán, a Marton Genetics kormányzati és vállalati kapcsolatokért felelős vezetője, a Legjobb marketing díj nyertese, Illés Zoltán, az Agrotec Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója, a Bábolnai Gazdanapok Különdíjának nyertese, „A 2021-es év magyar mezőgépe” díj nyertese, a NorAn Kft. képviselője, Sütő-Kovács Andrea, és a „Szakmai elismerés” két díjazottja, Antos Gábor és dr. Kiss Erzséber látható. 

Forrás: magyarmezogazdaasag.hu