0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Sövénynyírás egyszerűen, kötöttségek nélkül

A STIHL sövénynyíró kínálatában találunk elektromos, akkumulátoros és benzinmotoros gépeket.

Míg az elektromos gépek esetében szükség van a közelben levő áramforrásra, addig az utóbbi kettő típusnál mindenféle kötöttség nélkül dolgozhatunk, nem beszélve arról, hogy sem az akkumulátoros, sem a benzinmotoros gépeknél nem kell folyamatosan az elektromos kábelre figyelnünk, így a munkavégzés sokkal kényelmesebb és kevésbé balesetveszélyes.

Akkumulátoros sövénynyírók

Az akkumulátoros gépek legfontosabb előnyei között említhetjük, hogy működésük minimális zajjal jár, valamint, hogy nem terhelik a környezetet.

Az extra könnyű súlyú STIHL akkumulátoros sövénynyírók között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A nagy vágóerejű akkumulátoros sövénynyírók élezett, speciális késekkel és magas fogakkal rendelkeznek, így az akár 22 mm átmérőjű ágakat is elvágják. Az akkumulátor aktuális töltöttségét az állapotkijelzőn kísérhetjük figyelemmel. A biztonságos munka érdekében beépített vágásvédelemmel, felcsavarozott ütközésvédővel vannak ellátva.

Benzinmotoros sövénynyírók

A nagy teljesítményű, benzinmotoros STIHL sövénynyírók a parkok, nagyobb kertek, közterületek gondozásában, az utak menti növényzet karbantartásában nyújtanak tökéletes segítséget.

A rendkívül erős, mégis könnyű és kényelmesen kezelhető gépekkel az elfásodott növények is könnyedén vághatók.

A beépített vágásvédelem és az egy oldalon élezett vágókések gondoskodnak a biztonságos és kényelmes sövényvágásról. A rezgéscsillapító gumibakok, valamint az acélrugók minimumra csökkentik a fogantyúkra átvitt rezgéseket, így biztosítva az erőkímélő munkavégzést. (x)

Forrás: Andreas Stihl Kereskedelmi Kft.